My Third Son

Salam semua,

Dah lama saya tak update kan? Sebenarnya saya menghilang sebab mood dan masa tak mengizinkan. Bulan 11 tahun lepas saya disahkan hamil anak ketiga. Kononnya saya bercadangkan untuk tidak mengumumkan pada khalayak ramai sampai bersalin. Tapi hati ni dah tak boleh tahan, hahaha. Akhirnya pada bulan ke 7 pregnant, barula saya inform kat facebook.

Due date saya sebenarnya pada 13 Ogos tapi disebabkan pregnancy kali ni saya mengalami anemia, baby saya lahir 3 minggu lebih awal (seminggu lebih awal dari abang-abang dia) dengan berat 3.4kg. Rasanya kalau seminggu lepas tu baru bersalin, mau berat baby naik 3.5kg sama dengan berat Irsyad.

By the way, ini anak saya yang ketiga, Muhammad Iqbal b. Mohd Husni (boy jugak, hehe) dilahirkan pada 23 Julai 2016 pukul 8.20 pagi.




Pasni kena fikirla pulak nama blog yang baru sebab bukan Mama Idlan dan Irsyad sajer dah. Okla, tu jerla kot buat masa ni. Tunggu next entry bila saya rajin yer. Hehe.

Comments

Aju Mohit said…
alhamdulillah tahniah sis!!! rezeki ;), saya pulak tunggu turn ;)
adianiez AIDA said…
mama idlan irsyad iqbal :)
wow panjang tu nama blog hi hi hi...