Idlan nak pergi solat Jumaat...

October 05, 2012


salam semua...

pagi tadi, lepas mandi saya nak pakaikan Idlan baju t-shirt biasa....tapi dia tak nak... ai, anak saya ni, dah pandai pilih baju apa yang dia nak pakai.... dan saya dapat agak, baju apa yang dia nak pakai... tak alin, tak bukan ialah....

 
ha, comel tak? baju melayu yang makjang a.k.a SIL saya buatkan tahun lepas... baju tu la yang dia nak pakai... kena pulak hari ni hari Jumaat, elok jer dia nak pakai hari ni... kalau abah dia ada time ni, confirm nak ikut abah pergi solat Jumaat jugak kan? hehe....dulu, baju ni panjang sangat kaki dia.. sekarang ni muat-muat jer dia pakai....saya tak nak bagi asalnya tapi dah dia meraung-raung, terpaksalah saya bagi jugak...


erm, tengokla tu... saya nak ambik pic pun tak boleh.. dia nak tengok apa yang kita nak buat...kalau tak, mula la aksi guling-guling atas lantai....
 

You Might Also Like

8 comments

Instagram

Subscribe