Idlan nak pergi solat Jumaat...


salam semua...

pagi tadi, lepas mandi saya nak pakaikan Idlan baju t-shirt biasa....tapi dia tak nak... ai, anak saya ni, dah pandai pilih baju apa yang dia nak pakai.... dan saya dapat agak, baju apa yang dia nak pakai... tak alin, tak bukan ialah....

 
ha, comel tak? baju melayu yang makjang a.k.a SIL saya buatkan tahun lepas... baju tu la yang dia nak pakai... kena pulak hari ni hari Jumaat, elok jer dia nak pakai hari ni... kalau abah dia ada time ni, confirm nak ikut abah pergi solat Jumaat jugak kan? hehe....dulu, baju ni panjang sangat kaki dia.. sekarang ni muat-muat jer dia pakai....saya tak nak bagi asalnya tapi dah dia meraung-raung, terpaksalah saya bagi jugak...


erm, tengokla tu... saya nak ambik pic pun tak boleh.. dia nak tengok apa yang kita nak buat...kalau tak, mula la aksi guling-guling atas lantai....
 

Comments

Aju Mohit said…
Alahai idlan, sejuk perut mama mengandungkan kamu ;)
sal ya said…
adehhh... macam2 ragam.
SeputihSalju said…
segak idlan pakai baju melayu.... :-)
PinkUmmi said…
bagus kan latih anak dr awl pergi ke masjid
Anum Shukri said…
Alahai..encemnya idlan ni..nnt dah besar sikit boleh g solat jumaat sama2 abah ya..jadi anak yg soleh.
IntaNBerliaN said…
alahaii siannya... abah idlan xda nak bwk idlan yer.. :-)
cheeze maz said…
Salam ziarah...

Wah handsomenya anak teruna sorang ni. Besar nanti mesti lagi handsome dan beriman

Jemput ke blg akak --> cheezemaz.blogspot.com. Mana tau berkenan nk order serbuk cheese yg bila cicampur dgn air panas akan menghasilkan sos sesedap cheese wedge di KFC tu. Lagipun x mahal, hanya RM 10.00 bagi 200 gram (x termasuk courier)
SeputihSalju said…
kak ja punya shout box mmmg kak ja buang ke??dah lama tak nampak...