kembali bersiaran selepas sebulan menyepi....


salam semua....

agak-agak ada tak sesiapa yang tertanya-tanya ke mana hilangnya Jaa Jah@t??? hehe... mesti takde kan... maklum ler, saya ni tak popular cam blogger lain...hehehe...

sebenarnya lepas entri saya yang terakhir tu, saya balik ke rumah saya di Sg. Petani... memandangkan laptop saya rosak, tak boleh la saya nak bersiaran dan berjalan-jalan ke blog korang... stress saya masa tu.. yela, saya siap beli broandband lagi untuk persediaan nak berpantang di kampung..konon-konon ada lah masa nak ber'bw' masa tu kan...rupa-rupanya ada masalah lain plak yang timbul...broadband yang saya beli tu 'rosak' plak... boleh online tapi dia lembab..asyik hang... bila antar servis, sebulan baru siap.. elok siap, laptop saya plak tak leh on, kena virus kot... adeh, tension...

so, pujuk hubby belikan laptop baru... tapi harapan hampir musnah bila hubby tak beli-beli jugak sedangkan dah nak habis cuti dah ni...dia sibuk dengan kerja.. maklum ler, sekarang musim durian.. dia kena kerja siang malam kutip buah durian tu....kalau tak, ada yang panajng tangan nanti...akhirnya, pada 24/11/12, hubby ajak ke Low Yat beli laptop baru.. wah, dalam hati sudah ada taman la..hehe..takpela.. walaupun terlewat tapi lebih baik ada dari takde kan...so lepas ni boleh la bw ke blog korang cuma masa ajer la..saya mungkin boleh tengok blog pun lepas pukul 10 malam... itupun kalau saya tak ngantuk lagi..haha...

oklah, setakat ini dulu la k.. bye...

Comments

IntaNBerliaN said…
blhlah aktif berblog.. hihi
Zie said…
Alhamdulillah.. ingatkan pantang, sampai tak leh bak Berblog hehehe.. maklomlah kalau ikutkan orang2 tua mana leh nak ngadap Lappy masa lam pantang...
emma said…
welcome back :)