Keluarga Sihat 1st Giveaway

March 19, 2014


Kategori 1 (Cabutan Bertuah)
Seramai 5 orang akan dipilih secara random. Semua peserta berpeluang untuk menang kategori ini. Hadiah adalah berbentuk fridge magnet dari salah satu negeri di Malaysia. Klu boleh tengok di sini..
(ni jerla harapan saya kot..hahaha)

Kategori 2 (Entry Terbaik)
Seramai 2 orang pemenang akan dipilih berdasarkan kreativiti masing-masing dalam entry yang dihantar. Tiada ketetapan diletakkan, janji menambat hati penganjur. Penganjur juga berhak menggugurkan kategori ini sekiranya di lihat tiada entry yang layak.. Hadiah adalah bekalan SR Vitamin C selama sebulan.
(saya tak kreatif..huhu)

Kategori 3 (Hadiah Misteri)
Yang ni memang misteri, sebab Kak Zefa pun tak buat keputusan lagi nak pilih apa. Hadiahnya pun tak tahu nak bagi apa. Yang pasti, memang nak bagi 1 hadiah misteri yang inSyaAllah best gitu..


jom bagi sokongan padu pada Kak Zefa.. lama dah tak join GA ni...senang jer nak join jer.. 
nak tau lebih lanjut, klik banner k...

oh, naper saya update kat blog ni tapi bukan kat blog GA? sebab blog ni dah lama sangat tak berupdate..haha.. kasi up sikit uv tu...

You Might Also Like

3 comments

  1. Terima kasih kerana menyertai Keluarga Sihat 1st Giveaway. Gud luck jaa :D

    ReplyDelete

jangan lupa tinggalkan jejak korang di sini yer...

Instagram