9 CPUV lagi..

June 02, 2015

Salam semua,

Hari ni tengok ada 9 cpuv baru..yahoo.... tak sedar pun ada...sebab haritu macam tak hangat-hangat taik ayam jer blog dan cpuv ni..
hehehe


alhamdulillah... jom sambung kira cpuv..

CPUV ke154 - 156 dari Colgate 360 Charcoal
CPUV ke157-159 dari Glico Pocky (amenda ni ek?)
CPUV ke160-162 dari Cool Tea

erm, ada iklan yang saya tak tau amenda tu.. korang tau ker? tak tau..ha, kalau nampak iklan tu, cepat-cepat klik tau.. baru korang tau apa dia..hehe

thanks nuffnang dan para pengiklan...

You Might Also Like

6 comments

jangan lupa tinggalkan jejak korang di sini yer...

Instagram