9 CPUV lagi..

Salam semua,

Hari ni tengok ada 9 cpuv baru..yahoo.... tak sedar pun ada...sebab haritu macam tak hangat-hangat taik ayam jer blog dan cpuv ni..
hehehe


alhamdulillah... jom sambung kira cpuv..

CPUV ke154 - 156 dari Colgate 360 Charcoal
CPUV ke157-159 dari Glico Pocky (amenda ni ek?)
CPUV ke160-162 dari Cool Tea

erm, ada iklan yang saya tak tau amenda tu.. korang tau ker? tak tau..ha, kalau nampak iklan tu, cepat-cepat klik tau.. baru korang tau apa dia..hehe

thanks nuffnang dan para pengiklan...

Comments

syawalsimpsons said…
alhamdulillah..tahniah jaa
Arina Shamsul said…
tahniah :)

salam perkenalan
done follow sini :)
Arina Shamsul said…
rupanya sudah member..hakhak..atoiii..
Glico pocky..biskut salut coklat yg bentuk stick tu..ada iklan kt tv ..feat. yuna
juelee said…
tahniahhhh