Terbeliak tengok nuffnang

Salam semua,

semalam konon-konon nak update la blog, sajer buka blog sambil-sambil tu buka nuffnang sekali sebab nak tengok uv jatuh merudum ke tak.. maklumla lama tak update..hehe..dan nak tengok jugakla adakah semua cpuv yang masuk dah credited..tapi alhamdulillah.. masih ada yang running lagi..


tapi mata ni terbeliak bila tengok cpuv yang masuk semalam...banyak betul...oh, rezeki Ramadhan...

meh, kita kira cpuv:
CPUV ke163 dari Dumex Dugro
CPUV ke164-165 dari Shell Helix
CPUV ke166-168 dari Perfecto Popcorn
CPUV ke169 dari Tesco
CPUV ke170-172 dari RHB

pergh...pasni satu hari 1 entry tu kena wajibla..haha.. kalau kering idea, menu berbuka ker bersahur takpe kan? ker tak boleh?

Comments

syawalsimpsons said…
alhamdulillah rezeki
Nurzakiah Hanum said…
rezeki ramadhan
zai zamree said…
Alhamdulillah...tahniah
adianiez AIDA said…
aida sudi membaca nyer...
aida sudi komen :)
SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN & SELAMAT BERPUASA UTK JAA SEKLUARGA..REZEKI RAMADHAN TU BYK BE!!
IntaNBerliaN said…
KJA, KATA 1 HARI 1 ENTRY.... SO, MANA ENTRY DR DATE 20/6 HGGA 23/6 NYA... HAHA