Lagi dan lagi...

June 25, 2015

Salam semua,


Semalam saya ushar takde nampak pun ada cpuv baru ni.. tetiba harini ada plak cpuv dari 22 Jun..erm..dia saja bagi lump sum nih..hehe..

meh kita sambung kira cpuv:
CPUV ke173-175 dari uMobile
CPUV ke176-178 dari Nando's
CPUV ke179-181 dari Resort World Sentosa
dan
CPUV ke182-184 dari Oldtown White Coffee

alhamdulillah masih ada rezeki di bulan Ramadhan ni...thanks Nuffnang dan para pengiklan..

You Might Also Like

8 comments

  1. Alhamdulilah..rezeki bln Ramadan

    miraadzlia.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. tau apa maknanya??? sbb nuff nak suh kja rajin update blog... hahha

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..byk betul yg on going..

    ReplyDelete
  4. singgah sini...

    tahniah k.ja... rajin2 lah update k.ja.. syg je k.ja tak gunakan peluang yang ada tuh....

    ReplyDelete
  5. tahniah :)
    aida x byk dpt sebab x rajin update blog :)

    ReplyDelete

jangan lupa tinggalkan jejak korang di sini yer...

Instagram