hati-hati dengan link korang..jangan salah eja...

tadi saya ada baca n3 kt blog Atika Aula ni.. x tau ler korang tau ker x... saya baru jer tau...

korang try la yer...


Cuba kawan-kawan taip Url laman web blog masing-masing..tapi tukar jadi macam ni.
Contohnya : http://atikaahmadiah.blogpot.com/
atau
http://atikaahmadiah.blogpsot.com/
rakan-rakan buang "s" atau letakkan terbalik mcm sy wat kat atas 2.


Korang akan jumpa laman web ni
"Mega Site of Bible studies and information"
x kira la korang taip Url sape2 p0n, yang penting blog dan macam saya bg contoh kat atas 2. Nampaknya Url laman web kita dah di eksploitasi oleh pihak-pihak tertentu.
Mungkin ada yang dah tau tentang ni, dan mungkin ada juga yang tidak tahu. Jadi, berhati-hati bila kita tulis Url kat mana-mana, supaya tidak bagi Url yang salah. Senang-senang je mereka nak menyebarkan" dakyah" kat orang ramai.


Berapa ramai orang yang ada blog?? Berapa ramai orang Islam ada blog?? Memang mudah kita dieksploitasi..macam 2 la bila orang kafir dapat menguasai teknologi. Apa2 p0n diorang boleh buat untuk melalaikan umat Islam, menyesatkan umat Islam. Cube kita fikir-fikirkan dengan hati nurani..sebab 2 kita sebagai umat Islam perlu kuat supaya kita tak ditindas oleh musuh-musuh.


Fikir-fikirkan ya saudara-saudara seIslam ku..


saya dh try... memang jadi camtu..so, korang hati2 la yer...

Comments

abglan said…
uiks.. camtue pun ada.. thank 4 sharing
Cik Rose Cute said…
Thanks For Share Isu ini...

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/
eh mana s nya ehh?mm