ke mana saya menghilang??? nk tau?? jom tengok....


salam semua...

erm kalu ada yg tertanya2 naper saya x update entry ni lama sangat....ini jawapannyer...
saya terlibat dengan Seminar Antarabangsa pada 1- 2 November 2011 (baru lepas ler...)
erm, sibuk x yah cakap ler...(b4 that event actually..)
masa event tue, saya kena jaga pendaftaran n pembayaran....
1st time kena jaga pendaftaran...cuak jugak....
tapi alhamdullillah, semua berjalan lancar... walaupun ada cikit cacat celanya tapi x ler kritikal sangat...
biasala, orang yg x biasa handle event besar2 cmni ler...

ha, ni plak masa lunch..hehehe....banyak jugak yg saya makan.. suma saya bedal... tp saya x sempat nak snap pic (sebab dh masuk dalam perut, lapar punya pasal)...cuma yg sempat di snap ialah......
 
TARAAAAAA,,,,,,,,,,
appetizer jer..hehe...sedaaaaaap.... (^_^)

prinsip saya, bila dapat makan kt hotel, makan sikit2 tp rasa semua makanan...
especially yg pelik2 atau yg jarang kita jumpa...

ini pic bersama rakan2 seperjuangan n one of the participant from Bangladesh...

inilah salah satu tugas lagi yg saya kena buat.. jual buku... erm sapa minat nk beli????

ni plak masa hari ke2... orang lain tengah sibuk dengar conference kitaorang sibuk dengan... ??? 

so far, event tue berjalan lancar... participant dari pelbagai negara.. .  n most of them are friendly...
alhamdullillah.. dh lepas satu beban untuk tahun ni....
tahun depan xde dah event besar2 cmni tp dengar citer our management nk buat lebih banyak kursus... 
which means saya akan bertambah sibuk sb saya la yg akan uruskan segala perbelanjaan n pembayaran tu...

by the way, kejap jer kan dh nak hujung tahun....
n yg paling penting, Ahad ni kita nak sambut Hari Raya Korban....
korang balik kampung x?

 

Comments

fieda said…
la patut pun lama menyepi..rupanaya bz ye..kak fieda tak balik kg raya haji ni..raya sini jer..
IntaNBerliaN said…
ooo patut lama xnampak..
tiefazatie said…
owwh..ptt la..hee
tiefazatie said…
btw..sdp gle mknn tue sis!