terlepas tiket free dari Smartheart...huhu


huhu..dh ler 1st time saya menang dari FB....sekali trlepas plak.. xde rezeki....

erm, actually tadi baru saya perasan, masa buka fb tiefa zatie, nampak dia letak pic tiket free dari smartheart...
so, saya pun tengok ler.. sekali tengok2 ada nama saya..2 kali plak tue...


so, saya pun dgn semangatnyer menghantar detail kt diorang...
pastu bila saya baca balik post2 dari diorang, rupa2nya kena reply sebelum 25hb...

waaaaaaaaaaaaaaa................ sedihnyer saya.............
huhu, xpela..xde rezeki saya la tu.....

actually,my biras pernah tanya...
k.ja join contest n GA kt FB tu k.ja check ker balik?
saya jawab, x pun....hehe...
sbnya saya x sangka plak saya leh menang....
(sb x pernah menang)
 

Comments

IntaNBerliaN said…
alaaa k.ja ni... kan dah rugi.. buatlah cam yg sy gtau tu... catat apa yg k.ja join..

mksudnya... result tu kuar sblm k.ja cuti la kan... adussss... nk wat camne... xda rezeki la tu... lain kali try lg yer... :-)
IntaNBerliaN said…
eh.. tp kan.. mana tahu kot tibe2 dia baik hati nak bg jugak dkt kakja... lgpun k.ja dh bagi detail.. ;-)
Zie said…
Tak pa rezeki kat tempat lain tu... sabar yer..