DUTCH LADY MUMs CLUB...ibu-ibu yang bagi anak-anak susu Dutch Lady wajib join....


salam semua....
ha, hari ni saya nak bagitau korang yang saya baru jer register Dutch Lady Mums Club ni....(pada yang dah tahu tu, takpela..ni info bagi yang tak tahu macam saya)..huhu..agak lambat jugak la saya tau pasal club ni... itu pun saya nampak pasal club ni masa saya dok belek-belek borang peraduan kumpul & menang tu... niat asal sebab nak join contest tu la konon-kononnya memandangkan Idlan memang minum susu Dutch Lady 123.... pastu bila saya join jer club ni baru la saya tau ada manfaat lain rupanya... nak tau apa dia? ha, ni dia...

 ha, nampak? nampak tak? ada reward rupa-rupanya....

camner nak dapat reward tu? saya sangat-sangat rekemen pada semua ibu-ibu yang bagi anak-anak minum susu Dutch Lady untuk join club ni....kenapa? sebab setiap ringgit yang korang belanjakan untuk beli susu untuk anak-anak tu dapatla korang kumpulkan point dan redeem barang-banrang yang ada... okla tu kan... berbaloi jugak wang kita belanjakan untuk anak-anak dapat kita tebus dengan barang lain... caranya mudah jer....korang ikut langkat-langkah ni...

tak nampak? letak cursor kat pic ok...

ha, tengok... daripada korang buang jer pek-pek atau tin susu tu, lebih baik korang tebus dengan barang-barang yang ada kat sini....

bayangkan la, Idlan sebulan minum 2 pek 1 kg maksudnya 40 points sebulan, setahun dah 480 points... ha, dah boleh tebus dah barang-barang yang ada.. itu baru sorang..kalau yang anak-anak ramai dan suma minum susu Dutch Lady lagi banyak point yang korang boleh kumpulkan...

so, per tunggu lagi... jom la join
Dutch Lady Mums Club
ops, sebelum saya terlupa..korang pun leh minta free sample kat sini k....

p/s: nampak gaya tak jadi la kot saya nak join peraduan tu, tambah plak saya tak jumpa pun huruf-huruf yang diorang nak...huhu...



Comments

fieda said…
kak fieda jadi sustagen club..ada gak kena kumpul barcode dan dapat redeem mcm2 brg..
ummi anum said…
anak sy pun minum susu dutch lady ni..tapi tak terfikir pulak nak join ni semua..hahaha..
IntaNBerliaN said…
sy msk friso club n dumex club..hahhahah
Cik Rose Cute said…
anak cik rose susu dutch lady..boleh la join hihihi
Puan Kutu said…
anak sy dutch lady 456 tp lately dia tak berapa gemar nak minum susu.sepeket kecik tu sebulan pun ssh nak habi.rugi je kot sy join.nak redeem point pun seciput je.tggu bila dh ada baby baru nti...(entah bila)
Mar Mansor said…
dapat info berguna di sini