Redeem Bonuslink

salam semua,

baru-baru ni saya ada redeem barang kat Bonuslink..actually, ini kali ke4 sebenarnya saya redeem.. sebelum-sebelum ni tak terfikir pun nak update kat blog...hehe.. kali ni nak update sebab yang saya redeem ni menarik sikit..

kali pertama dulu, saya redeem organiser dari Shell.. tapi benda tu pun dah buang sebab tak berapa efficient..haha.. kali kedua, kami redeem payung, jugak dari Shell..

kali ketiga saya redeem beg toiletries ni khas untuk hubby... sebabnya hubby saya tu memang jenis usung segala barang-barang dia tu ke hulu ke hilir.. kalau dulu, balik kampung letak dalam beg plastik jer.. tapi sejak ada beg ni nampak kemas la sikit... 


dan kali ke-empat ni saya redeem mainan ni.. niat asal nak bagi Irsyad yang main...


tapi bila dah bawak balik, Idlan yang conquer.. Irsyad seronok tengok bekas muzik tu jer.. Idlan jer yang dok main tekan-tekan...


sebenarnya saya nak redeem yang lain.. tapi kebetulan plak benda ni point dia diturunkan dari 4900 point jadi 2900 point..ha, sapa tak nak kan? so, kali ni saya redeem yang ni la.. nanti bila point dah cukup saya redeem la yang lain plak.. dan mana nak tau, time tu ada lagi 'points knocked down' (point diturunkan) lagi... jimat saya..hehe


Comments

Jueliza Jamani said…
jue selalu redeem towel bonuslink.. hahahhaa
Mieza Suhaini said…
bestnyee ^_^
Salam Jaa...akak ada kad bonuslink...tak pernah guna..random pon :(
syawalsimpsons said…
sue dah lama tak redeem bonuslink ni...sebab kad nya kat en asbeen...hahahhah
untunglah kak..banyak kali redeem ni..jijah xde pon kad ni
adianiez AIDA said…
aida byk gak da redeem brg dgn bonuslink.
oven...
pemanas air...
oven toaster...
lampu elektrik...
aida byk redeem brg elektrik...