Alhamdulillah dah lebih 100

March 20, 2015

Salam Semua,

Ya Allah, terkejut hari ni tengok nuffnag ada lagi cpuv yang masuk... Alhamdulillah.. cumanya saya masih belum dapat rentak nak tulis entri... ada juga cpuv yang dah credited.. betapa ruginya saya di situ... 

cpuv

CPUV ke93-94 dari IKEA
CPUV ke95-97 dari Umobile
CPUV ke98-103 dari Magic Kinder App

Alhamdulillah, tak sangka belum masuk April dah 100 lebih CPUV yang saya dapat... tapi kawan-kawan, kalau iklan jer bannyak kalau tak berupdate, berapa sen la sangat yang dapat kan... takpe.. saya akan usahakan up entri at least 1 sehari...

bagus nuffnang ni.. bagi banyak2 cpuv nak bagi kita semangat nak berblog...heheh.. kawan-kawan yang pun jangan cepat mengalah yer..

You Might Also Like

3 comments

Instagram

Subscribe