Rezeki yang datang bergolek...

Salam semua...

sebelum-sebelum ni saya ada la buka nuffnang.. tak saya tengok macam tak pertambahan atau pengurangan pada cpuv saya.. jadinya saya tak kisahla sebab saya pun memang tak sempat nak update sepanjang 2 minggu ni.. maklumler.. di universiti sekarang ni minggu pendaftaran..so memang sibuk la melayan student.

Hari ni sempat la ushar nuffang kejap..perati-perati baru sedar ada cpuv baru rupa-rupanya..
cpuv dari nuffnang

CPUV ke 56-58 dari Samsung Galaxy A
CPUV ke 59-61 dari Mi Sedaap
CPUV ke 62-64 dari Ambank True Lab
CPUV ke 65-67 dari South Australia Tourism
CPUV ke 68-70 dari PDB CNY Coffee Break
dan yang terakhir
CPUV ke 71-73 dari MATRADE

fuh, ruginyer la tak update masa ni... tapi dalam pada tu ada jer cpuv yang dah credited iaitu Maggi Kari..takpe... hilang satu ganti 6... alhamdulillah.. thanks nuffang..


Comments

husna yusof said…
fuhhh ni bukan bergolej je ni kak.. tergolek golek dah ni hehehehetahniah kak :)
Jueliza Jamani said…
pewittt... bnyak tu..
Nurzakiah Hanum said…
alhamdullilah
Hafiz Hafizol said…
banyaknya.. berderet-deret... T__T
murah rejekinya..amin..