contest reward punchtabcom


td masa saya dok belek2 nk join GA saya ternampak link ni...


"Contest rewards punchtabcom pacifista-x"

dari tetikusrusak...

...ingatkan GA/contest yg biasa2 tue..rupanya lagi best...korang nk tau apa yg bestnyer.. korang leh blogwalking kt mana2 blog yg ada banner REWARD cam kt sebelah tepi kiri blog saya ni… n korang leh dapat point.. tp saya pun x paham sangat lagi ni…

ni n3 dari tuan punya blog Pacifista-X

Fungsinya adalah memberi penghargaan yang bermakna dari Pacifista - Xkepada rakan-rakan blogger, pelawat tetap dan bukan tetap dan diberi dalam bentuk points atau mata ganjaran. Fungsinya jugak tak tumpah seperti Bonus Link dan Mesra Card. Points diberi berdasarkan beberapa kreateria.

100 points untuk kembali semula ke blog Pacifista - X
100 points untuk setiap like facebook, tweet, dan +1 di entri Pacifista - X
100 points untuk komen di entri Pacifista - X
Nak join contest ni mudah je. Korang hanya perlu akaun facebook dan daftar dengan klik pada butang Rewards tu, klik butang Become A Member Nowdan seterusnya allow untuk aplikasi Punchtab. Akhir sekali, hanya klik je untuk langkah seterusnya.

Untuk menjana points lebih banyak, korang hanya perlu datang semula ke blog Pacifista - X, like, tweet, plusone (+1) dan komen di entri Pacifista - X. Malangnya, hanya sekali sahaja untuk sehari untuk dapat bagi setiap 100 points. Tapi korang datang balik kan esok? Jadi buat benda yang sama untuk mengumpulkan points korang.

Nak redeem atau tebus pun senang. Bila points korang dah sampai batas yang mencukupi, korang boleh menebus dengan mana-mana rewards yang korang nak...

Rewards yang Pacifista - X sediakan tak la lumayan sangat tapi lumayan la jugak. Haha...
RM 100 untuk tebus dengan 100 000 points
RM 50 untuk tebus dengan 75 000 points
RM 30 untuk tebus dengan 50 000 points
RM 10 untuk tebus dengan 25 000 points
Mudah, kan? Jom join contest yang tak seberapa ni @ Pacifista - X. Pada blogger yang lain, boleh join Punchtab ni untuk memberi sedikit penghargaan khas buat tetamu blog korang...


saya dh join...dh dapat 200 point dh...hehehe...korang bila lagi?

Comments