GEGAR BLOG JULAI 2011


tamat hari Isnin ,4hb Julai  2011 pada jam 2 petang

nk join klik banner k...

ok, saya nk citer ckit pasal saya...

saya anak jati pulau pinang... sejak kecil saya tinggal dengan atok n nenek saya...atok saya la yang banyak bersusah2 untuk saya.... sebenarnya kakak2 saya2 pun ada jugak tp lepas diorang tamat form 5, diorang tinggal dgn family saya... hingga saya darjah 4, kakak2 saya dh xde dh teman saya kt umah tok saya 2... so, tinggal la saya sorang kt citu 

saya tinggal di sana sehinggala saya tamat form 5... kemudian saya masuk matrikulasi dan akhirnya  saya sambung belajar di Selangor... setelah tamat pengajian, niat di hati nk tinggal dgn family di kg.. tp  ayah x izinkn.... bkn per, dia nak saya cari kerja kt KL nih, byk kerja katanya....alhamdullilah mmg saya dapat kerja di sini cuma kadang2 rasa terkilan jugak sb x dpt nk bersama dgn family....tp, alhamdullilah, sekarang saya dh ada family saya sendiri..bersama dgn suami, saya dikurniakan sorang anak lelaki.... 

erm okla..saya x pandai nk karang citer sebenarnya... citer kt atas 2 pun cam tergantung..huhu...tp xpela ek...xnak citer lebih2..cikit jer kan abg ben nak..heheh

Comments

Haris Kaito said…
dari blog abg ben...
jom singgah blog sy...
follow lebih baik...he3...

JOM TERJAH SINI!!
JOM JOIN BLOGLIST!!
Cik Ayu said…
Singgah dr segmen GEGAR_BLOG_JULAI_2011 abang Ben
farysa allyssa said…
datang dari segmen abg ben jugak. sambutan yg sangat baik. jom ke blog. follow itu lebih baik :)

http://oasisofheart.blogspot.com/
farysa allyssa said…
datang dari segmen abg ben jugak. sambutan yg sangat baik. jom ke blog. follow itu lebih baik :)

http://oasisofheart.blogspot.com/
farysa allyssa said…
datang dari segmen abg ben jugak. sambutan yg sangat baik. jom ke blog. follow itu lebih baik :)

http://oasisofheart.blogspot.com/
gadis melayu said…
datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

GEGAR BLOG JULAI 2011

jom join
31-7 Birthday Giveaway
azzah said…
singgah gegar n follow sini
datang gegar sini ((:

http://aiedasyid.blogspot.com
,datang singgah sini dari segmen BA..
,jom gegar blog !! =D

SEGMEN GEGAR BLOG JULAI 2011
afiza said…
kasi gegar blog u plak..hehehe

http://ayuitukamu.blogspot.com
Faztee Danisha said…
slm ziarah dtg jenguk blog ni jugak

lwt kembali kalu sudi

siti saleha dan remy kt putrajaya
Faztee Danisha said…
slm ziarah dtg jenguk blog ni jugak

lwt kembali kalu sudi

siti saleha dan remy kt putrajaya
TeAqArH said…
kasi gegar belog ini...yeaahhhh

Jom baca: gegar blog julai 2011 l
Mieya Atiera said…
mieya datang singgah drpd segmen gegar pakcik beng.. Kalau sudi, jemput bertandang ke blog Mieya pulak :)

http://budakshumort.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html
Nadzirah K. said…
woot2..singgah gegar:)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/06/gegar-blog-julai-2011.html
Emma said…
dtg gegar sini.. :)
meh jenguk ema pulak tau..
imnabila said…
harloww..
kite kasi gggeeegegarrrr !!

hye !!
merayap n lepak kat sini yaww...
Nanti awk merayap n lepak la kat blog saya pulak taw..

sy tunggu.. heeee ~ :)
Alya Esprézzo said…
yuhuuuuu alya dtg niee!! nak gegarkan Blog Julai 2011, happy blogging dan selamat berkenalan..cewaah!! :P

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html
me@monolog said…
kasi GEGAR sama ini blog.. ^^,

http://monolog25.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-jun-2011.html
me@monolog said…
kasi GEGAR sama ini blog.. ^^,

http://monolog25.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-jun-2011.html
A M E ! said…
hey there .

ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

and have a nice day ahead !
Nurita Zakaria said…
dtg gegar blog di pg isnin... tuan rumah jom gegar sama...
http://nuritazakaria.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html
cik najihah said…
singgah sini gegar jugak ..
opss terlambat.. hihi
Rohaizam Rosli said…
Gegar gegar gegar gegar gegar.....

http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html
sukasuki said…
kunjungan balas ke sini. maaf lambat. sebab baru balik dari kelantan. =)
Faziera193 said…
hye..singgah sini gegar!! =)

comellnye anak dia!!! ^____^
::Miss Hearty:: said…
ponn..ponn..skuter pink mau lalu sini sat..nak main gegar2 belog..hehehe^^

http://heartylolipop.blogspot.com/2011/06/gegar-blog-julai-2011.html
A N E F F said…
Singgah sini dari blog Ben Ashaari . segmen Gegar Blog Julai ^^,

semoga kentalkan semangat dan teruskn usaha untuk berblogging !
semoga berjaya ya ! and ohh jangan lupa singgah blog saya (:

have a nice day ahead ! gegarrrrrr ! :D
^______^ CP dtg balas kunjungan~~ tolong cp jap..klik >>>Bah, tolong dulu komen Entri ni Bah..:)
Ucu Faridah said…
Gegar 072011...sini..gegar ucu ye
nananaDya said…
gegar sini balik ye.=)
Lulu Caldina said…
...hai awak.... selamat pagi ;)
Fadzmie Mohamad said…
Gegar sini dari blog BA! :)

# trust and lies #
CikMiMiey said…
datang singgah GEGAR kat sini juge dari segmen yang same :)

selamat petang ^^
mira.... said…
dtg sma2 gegar blog BA....
Shuk_ArChie said…
Shuk datang gegar sini & follow :)
jom jadi rakan blogger shuk?
Klik Sini untuk melawat blog saya!
A-L HAQIM said…
Sallam ! Blogger Kasi Gegarr
Banyak Nyer Info..Saya jadi pengikut setia anda sekarang..
farysa allyssa said…
hai datang gegar dari segmen Abg Ben..

jom ke blog. follow itu lebih baik :)

http://oasisofheart.blogspot.com/
KhAiReDzAiMy said…
Salam...

Datang sini nak KASI GEGAR blog kamu...
Salam perkenalan...

Selalu-selalu singgah My Blog...

Nice Header...

-Adios-
lenloy said…
Jom singgah sini.. T_T
http://lenloy-closet.blogspot.com/
Shima said…
salam..sampai lag kat sini..dah follow awak..