GEGAR BLOG JULAI 2011

July 01, 2011


tamat hari Isnin ,4hb Julai  2011 pada jam 2 petang

nk join klik banner k...

ok, saya nk citer ckit pasal saya...

saya anak jati pulau pinang... sejak kecil saya tinggal dengan atok n nenek saya...atok saya la yang banyak bersusah2 untuk saya.... sebenarnya kakak2 saya2 pun ada jugak tp lepas diorang tamat form 5, diorang tinggal dgn family saya... hingga saya darjah 4, kakak2 saya dh xde dh teman saya kt umah tok saya 2... so, tinggal la saya sorang kt citu 

saya tinggal di sana sehinggala saya tamat form 5... kemudian saya masuk matrikulasi dan akhirnya  saya sambung belajar di Selangor... setelah tamat pengajian, niat di hati nk tinggal dgn family di kg.. tp  ayah x izinkn.... bkn per, dia nak saya cari kerja kt KL nih, byk kerja katanya....alhamdullilah mmg saya dapat kerja di sini cuma kadang2 rasa terkilan jugak sb x dpt nk bersama dgn family....tp, alhamdullilah, sekarang saya dh ada family saya sendiri..bersama dgn suami, saya dikurniakan sorang anak lelaki.... 

erm okla..saya x pandai nk karang citer sebenarnya... citer kt atas 2 pun cam tergantung..huhu...tp xpela ek...xnak citer lebih2..cikit jer kan abg ben nak..heheh

You Might Also Like

42 comments

  1. dari blog abg ben...
    jom singgah blog sy...
    follow lebih baik...he3...

    JOM TERJAH SINI!!
    JOM JOIN BLOGLIST!!

    ReplyDelete
  2. Singgah dr segmen GEGAR_BLOG_JULAI_2011 abang Ben

    ReplyDelete
  3. datang dari segmen abg ben jugak. sambutan yg sangat baik. jom ke blog. follow itu lebih baik :)

    http://oasisofheart.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. datang dari segmen abg ben jugak. sambutan yg sangat baik. jom ke blog. follow itu lebih baik :)

    http://oasisofheart.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. datang dari segmen abg ben jugak. sambutan yg sangat baik. jom ke blog. follow itu lebih baik :)

    http://oasisofheart.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

    GEGAR BLOG JULAI 2011

    jom join
    31-7 Birthday Giveaway

    ReplyDelete
  7. singgah gegar n follow sini

    ReplyDelete
  8. datang gegar sini ((:

    http://aiedasyid.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. ,datang singgah sini dari segmen BA..
    ,jom gegar blog !! =D

    SEGMEN GEGAR BLOG JULAI 2011

    ReplyDelete
  10. kasi gegar blog u plak..hehehe

    http://ayuitukamu.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. slm ziarah dtg jenguk blog ni jugak

    lwt kembali kalu sudi

    siti saleha dan remy kt putrajaya

    ReplyDelete
  12. slm ziarah dtg jenguk blog ni jugak

    lwt kembali kalu sudi

    siti saleha dan remy kt putrajaya

    ReplyDelete
  13. kasi gegar belog ini...yeaahhhh

    Jom baca: gegar blog julai 2011 l

    ReplyDelete
  14. mieya datang singgah drpd segmen gegar pakcik beng.. Kalau sudi, jemput bertandang ke blog Mieya pulak :)

    http://budakshumort.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  15. woot2..singgah gegar:)
    http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/06/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  16. dtg gegar sini.. :)
    meh jenguk ema pulak tau..

    ReplyDelete
  17. harloww..
    kite kasi gggeeegegarrrr !!

    hye !!
    merayap n lepak kat sini yaww...
    Nanti awk merayap n lepak la kat blog saya pulak taw..

    sy tunggu.. heeee ~ :)

    ReplyDelete
  18. yuhuuuuu alya dtg niee!! nak gegarkan Blog Julai 2011, happy blogging dan selamat berkenalan..cewaah!! :P

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  19. kasi GEGAR sama ini blog.. ^^,

    http://monolog25.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-jun-2011.html

    ReplyDelete
  20. kasi GEGAR sama ini blog.. ^^,

    http://monolog25.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-jun-2011.html

    ReplyDelete
  21. hey there .

    ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

    keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

    and have a nice day ahead !

    ReplyDelete
  22. dtg gegar blog di pg isnin... tuan rumah jom gegar sama...
    http://nuritazakaria.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  23. singgah sini gegar jugak ..
    opss terlambat.. hihi

    ReplyDelete
  24. Gegar gegar gegar gegar gegar.....

    http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  25. kunjungan balas ke sini. maaf lambat. sebab baru balik dari kelantan. =)

    ReplyDelete
  26. hye..singgah sini gegar!! =)

    comellnye anak dia!!! ^____^

    ReplyDelete
  27. ponn..ponn..skuter pink mau lalu sini sat..nak main gegar2 belog..hehehe^^

    http://heartylolipop.blogspot.com/2011/06/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  28. Singgah sini dari blog Ben Ashaari . segmen Gegar Blog Julai ^^,

    semoga kentalkan semangat dan teruskn usaha untuk berblogging !
    semoga berjaya ya ! and ohh jangan lupa singgah blog saya (:

    have a nice day ahead ! gegarrrrrr ! :D

    ReplyDelete
  29. ^______^ CP dtg balas kunjungan~~ tolong cp jap..klik >>>Bah, tolong dulu komen Entri ni Bah..:)

    ReplyDelete
  30. Gegar 072011...sini..gegar ucu ye

    ReplyDelete
  31. ...hai awak.... selamat pagi ;)

    ReplyDelete
  32. datang singgah GEGAR kat sini juge dari segmen yang same :)

    selamat petang ^^

    ReplyDelete
  33. dtg sma2 gegar blog BA....

    ReplyDelete
  34. Shuk datang gegar sini & follow :)
    jom jadi rakan blogger shuk?
    Klik Sini untuk melawat blog saya!

    ReplyDelete
  35. Sallam ! Blogger Kasi Gegarr
    Banyak Nyer Info..Saya jadi pengikut setia anda sekarang..

    ReplyDelete
  36. hai datang gegar dari segmen Abg Ben..

    jom ke blog. follow itu lebih baik :)

    http://oasisofheart.blogspot.com/

    ReplyDelete
  37. Salam...

    Datang sini nak KASI GEGAR blog kamu...
    Salam perkenalan...

    Selalu-selalu singgah My Blog...

    Nice Header...

    -Adios-

    ReplyDelete
  38. Jom singgah sini.. T_T
    http://lenloy-closet.blogspot.com/

    ReplyDelete
  39. salam..sampai lag kat sini..dah follow awak..

    ReplyDelete

jangan lupa tinggalkan jejak korang di sini yer...

Instagram