alhamdulillah..rezeki dari Zyash 1st Giveaway.


salam semua...
hari ni saya buka blog GA barula saya perasan saya ada menang sesuatu dari Zyash 1st Giveaway...kemenangan pertama untuk tahun ni....

rupa-rupanya saya menang sebab Zie tag saya... alhamdulillah... rezeki...tak sangka plak saya orang yang ditag dan yang meng'tag' jugak menang....kami semua dapat sebuku sabun SUSU BERAS...


wah, tak sabarnya saya nak try sabun ni...erm, sebelum kita pakai...mestilah nak tahu dulu kan apa kelebihan dia  betul tak? ha, ni sikit info tentang sabun nih...

Sabun Susu Beras ini dihasilkan 100% dari bahan-bahan semula jadi. Merupakan produk dari Thailand yang terkenal diamalkan oleh gadis-gadis tempatan di sana untuk menjaga serta mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit mereka.

Fungsi Sabun Susu Beras ini, antaranya:
- menggebu dan mencerahkan kulit
- membantu menghilangkan bintik-bintik hitam
- menghaluskan kulit
- memudarkan dan menghilangkan parut dengan penggunaan yang berterusan
- menaikkan seri wajah.


sumber


 

Comments

Cik Rose Cute said…
bestnya dapat sabun tue...Tahniah!!
fieda said…
tahniah jaa...
Qhaifa Nur said…
tahniah...
banyak betul fungsinya...
IntaNBerliaN said…
nsb baik k.zie menang.. rezeki k.ja tumpang sekaki.. hihii

btw tahniah
wah..congrats jaa~!!
dpt sabun susu beras, untung nye.. >_<
Masya said…
tahniah... wah menaikkan seri wajah.. lps ni pakai mesti berseri2kan hihihihi
Zie said…
Zie pun tak sangka ter pilih.. tu pun ada yg mengtag zie... sebabtu join ..
nqr said…
betul la jaa. ada baca review kat mana tah sabun ni bagus sgt.. ada org buat cuci pelipat kaki tangan n kankang.. sangat bagus org ckp.. nnt nak balik beli la satu jugak.. btw tahniah!