CPUV ke44, 45 dan 46 | Lactacyd

salam semua...

akhhirnya.. ada juga cpuv pertama yang singgah kat blog yang tak berupdate ni..hahahaha...seronok giler... ok, mula-mula mesti kena update pasal CPUV ni dulu... kali ni dari 
Lactacyd


sekali dapat, 3 cpuv..rezeki hujung bulan ni...erm, actually saya ada try request sample lactacyd ni bulan lepas kalau tak salah... lepas baca kat blog sapa ntah..hehe..lupa dah... sajer la try.. dah nak bagi free kan... bukan per.. sebab dulu pernah guna.. tapi macam tak serasi jer... masa tu cuma tau ada 1 jenis jer..tak tau plak dah ada macam-macam jenis..so, bila kali ni tengok ada macam-macm jenis.. tu yang nak try tu...



kalau ada yang nak try juga korang jangan segan-segan klik iklan dia tau...

Comments

Ayu Jafri said…
wahhh...dpt BE lagi...hehehe...haa...rajin2 la updte belog lagi ye..hehee