Brillkids....early education learning...

hi semua...
aku baru saje register di Brillkids.com
atas saranan ibu Alisha...
sebabnya aku sedang mencari flashcard untuk Idlan...
mula ingat nak beli jer.. tapi asyik x sempat jer nak pegi mencari..
tapi bila ibu alisha rekemen website ni aku terus ler klik...

suma ada...sampai naik juling mata aku tengok..hahaha..

sangat sesuai kl aku nak ajar idlan...
sekarang ni dia sangat excited dengan kertas...
ari 2 aku test bagi dia tengok katalog pasaraya...lunyai...
bagi buku cerita pun sama...dah lekang dh...

so, kt brillkids ni macam2 ada...
erm, dia ada 2 jenis sebenarnya...
brillkids dan brillbaby...
kl untuk idlan yg baru 8 bulan ni, brillbaby la kot...

korg boleh download n juga beli produk2 yg ada kt cni...
macam aku, download jer...
korang boleh print atau korang guna yg powerponit 2...
bagus jugak...


website ni ada juga menawarkan affliate program..
kl korg berminat..dan kl korang nak download pa2 pun boleh...
korang klik di SINI k...

so, selamat mengajar la yer...
jangan harap pada cikgu2 sajer...
kita sebagai ibu bapa la yg bertanggungjawab membentuk dia...


Comments

IntaNBerliaN said…
Bagus2...heheh xcited giler kan... kat forum pun syok... sampai tak tahu mana satu nak download... tetiba jadi tamak haloba... ;p.... hahhah...


Ohya, came kakja, letak brilkids kat sidebar tu ek... dr smlm duk cari tp tak jumpa.. *sbnarnya bz men'download"..*... ;p
IntaNBerliaN said…
Ohya, kak ja nak tau x, ni la 1st time sy rasa mcm sronok bc entry blog k.ja... sbb ayat yg k.ja tulis br trasa yg mcm k.ja menjiwainya... ecececeeee... muhahahahaaa ;p
IntaNBerliaN said…
Eh.. yg sblm2 ni best jugak.. cuma yg ni kene dgn jiwa saya.. jiwa keibuan.. heheee