kepada my folower..xpecially ima, nuar dan lain2...

sebenarnya saya akan folower suma orang yg folow saya tp ada sesetengahnya saya x dapat folow... mungkin korang x perasan atau x tau pun keadaan korang camtu...

tapi korang penah x terpikir..naper folower korang x ramai sedangkan dh ramai yg korang folow...
ni mai aku nak bgtau..per masalahnyer...

ni contoh yg x boleh folow....(jgn mara ek ima...)



ni contoh yg boleh di folower....

erm, dulu aku penah jumpa ler 1 tutorial yg ajar camner nk bg ada link 2...tp skrg aku cr2 dh x jumpa ler... tp sebenarnya kn edit ckit kt setting 2 tp aku x igt la plak pa dia...
so, nti korang update ler setting 2 k...

Comments

Zyash said…
Same la kita dear...kadang2 nak follow balik, tapi link dia xde...kdg2 kecian, bnyk2 bikin hangin...hehehehe