ops..salah rupanya...SORI....

erm, sori ler.. ku x paham sangat apa maksud 'click fraud' bila kita klik nuffnang... so, td masa tengah blogwalking terjumpa ler maklumat dari Mrs. Mum yg menyatakan bahawa tindakan2 berikut adalah salah seperti mana yg dinyatakan dari pihak nuffnang sendiri...

antaranya...
x boleh mintak orang klik n kita pun x bole suka suki nk klik kt orang...


tapi bila aku baca yg ni yg buat cuak ckit..huhu..

Sistem kami mampu untuk menjejak serta merekodkan aktiviti click fraud dan sekiranya perlu, rekod-rekod yang terkumpul boleh digunakan sebagai bahan bukti bagi tujuan kehakiman.

aiyok... jgn main2....

nak tau lebih detail korang leh tengok kt tuan punya blog..hehe...

Comments

IntaNBerliaN said…
hbslah k.ja.. nuff dtg cr kt umah nanti... tak tahu... ;p
Zyash said…
hehe...so pape pun kalau kite BW ne, kena paham2 sendiri la..tak perlu la nak betau or suruh org klik itu ini..huhu, betul tak??
Jaa said…
@Zyashaa..betul2....maafler, saya budak baru belajar..huhu...saya tengok ada org bt..so, saya igtkan 2 bukan kategori 'fraud'..rupanyer..sama jer..huhu...