06/08/11- Idlan's 1st Birthday

hari sabtu baru nih, besday Idlan... kami x celebrate pun..posa..hehhe.. tp kami bawak Idlan pegi Shah Alam, jumpa Achik dia... pegi sana sebab nk antar barang sebenarnya... sambil2 tu boleh ler nak kenal jalan2 jt KL nih...

masa pegi tue, kitaorang ikut KESAS..fuh, tol banyak giler... bila dh sampai adik saya cakap
"sepanjang aku dok sini, x pernah kena tol... naper x guna highway federal?"....

lor... mana ler aku nk tau... aku search kt google tengok ada 3 jalan, so aku main pilih jer la mana2 pun... janji sampai kan... betul x?... huhu...

papa pun, SELAMAT HARI LAHIR IDLAN anak mama sayang....




p/s: lain kali, kl x tahu 2, tanya ler.... x tanya, sesat jalan ler jawabnyer... huhu...

Comments

IntaNBerliaN said…
eppy bzday idlan.. cpt betul ms berlalu kan.. rasa mcm kita baru lagi sama2 prgnant.. hahaa
juanita said…
eppy beday, semoga panjang umo murah rezki :)
tiefazatie said…
hepy besday adik idlan!

xpe sis..pengalaman kan2..hee

btw tq ya inform ifa..=)
fahmie firas said…
Best Entry Ni
Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.

http://fahmiefiras.blogspot.com/
IntaNBerliaN said…
hihii apala kakja ni.. pelik saya.. org yg rapat2 dgn saya semua duk salah paham.. kang saya dah kata.. gurauan saya tak kisah.. saya ckp tang sambungan tu yg saya tak suka.. tp xkanla saya nak tulis tang sambungan tu ayat apa kan...

yg pasti takda kena mengena dgn yg hidup atau mati... hahha "xda kene mngena dgn sedara mara yer.. "
Golden Rose said…
happy b'day...moga idlan menjadi anak yg soleh & sentiasa diberkati & dilindungi ALLAH swt