yeay..menang hadiah dari 31-7 birthday giveaway



alhamdullillah, rezeki lagi... thanks to my informer sapa lagi kl bukan Ibu Alisha yg rajin mengupdatekan saya dgn result2 GA nih... kali ni saya dapat keychain lagi n hadiahnya rasanya yang ni kot...


comel kan? thanks pada blogger2 kita yg menyambut birthday pada hari yg sama iaitu


Sunah Sakura - 31 Julai 1987
cik pulau - 31 Julai 1988
CiKaLi - 31 Julai 1989
gadis melayu - 31 Julai 1990

best kan kl dapat celebrate birthday ramai2..hehehe
keputusan penuh leh tegok SINI

Comments

fieda said…
comel la hadiah tu...mekasih jaa bgtau kak fieda result ga...
IntaNBerliaN said…
tahniah.. makin banyak menang ni.. hihii

kira la kakja, dah berapa byk menang... dah lbh 10 dah ni kan..

kalau kakja kira, ia akan buat kakja lg bersemangat nak join tau... hihii
Jaa said…
baru 8 ler sayang, x byk mcm ina...segan nk berkira2...hehhe
CikMiMiey said…
ngeeee .. comel kan hadiah tuh !

TAHNIAH tuk akak jugak sbb bertuah dan menang hadiah ^^
eintan nurfuzie said…
JALAN SNI..LAMBAT BLS TERJAHAN KORANG..ANYWAYS THNKS DTH BLOG CIK EN
tiefazatie said…
wah...tahniah sis!murah rezeki nie..=)

btw kalu sudi tlg komen nie

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/08/eyeliners-raya-giveaway.html

tq ye..=)