alhamdulillah...

August 26, 2011

dh selamat sampai ke kampung hubby....kul 5.25 pagi td baru sampai...


kesian hubby, saya tertidor sepanjang perjalanan...(hehe, macam ler ni 1st time saya tertidor)...ssebenarnya kami bergerak pulang kul 12.00 tengah malam semalam... itupun, bukan terus bergerak... kami singgah kedai dulu beli susu idlan..huhu..x sempat nk pegi beli... nasib baik ada kedai 24 jam... pastu, kami bergerak ke subang perdana plak untuk ambik barang kt adik saya.. adik saya balik esok, ari ni dia kerja...kl x, dh tumpang saya skali...masa sampai 2, jam dh pukul 1.45 pagi... nasib baik ler kali ni saya x silap jalan..kejap jer dh sampai... n nasib baik jugak ler subang perdana 2 dh x jauh dari tol sg buloh... kul 2 pagi kami keluar tol sg buloh...


pastu saya dh x sedar..hehe... yg saya tau hubby berhenti kejap kt R&R...pastu sedar2 dh sampai umah..hehehe..fail la kl saya jadi co-pilot..hehehe...sempat ler bersahur dgn family... family hubby saya seronok dapat jumpa dgn Idlan...Idlan yg baru jer terjaga masa 2, takut nk dekat dgn diorang..melekat jer dgn mama dia..dgn abah pun dia x nak...hehehe....


sekarang ni, my hubby ajak pegi beli baju raya dia plak..huhu..x sempat nk beli baju raya dia masa kt sana...so, sampai di sini jerla n3 saya kali nih...


p/s: saya x dpt online raya ni...so, saya ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri pada semua...

You Might Also Like

3 comments

  1. selamat hari raya & selamat bercuti..:)

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya juga...

    ReplyDelete
  3. Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
    Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete

jangan lupa tinggalkan jejak korang di sini yer...

Instagram