kembali bertugas....



salam semua...

hari selasa yang lepas (10/4/12) adalah hari terakhir saya bekerja sebelum saya bercuti panjang.. saya cuti sebab saya balik kampung....so, dengan semangatnya saya mengemas meja saya yang tak pernah kemas....haha..dan akhirnya, inilah hasilnya...


ha, nampak..kemas tak? hehe... bukan senang nak tengok meja saya KEMAS macam ni....dan langkah terakhir, saya letak fail kuning tu supaya kalau ada claim-claim baru yang datang ketika saya bercuti, so diorang leh letak dalam fail tu....erm, kalau ikutkan cuti saya 3 hari jer..( Khamis, Jumaat dan Isnin)...


tapi....

sebaik jer saya sampai pagi ni... meja saya dah jadi macam ni...


huhu..sedih betul..korang nak tau..dalam fail kuning tu, takde satu claim pun yang diorang masukkan....sebabnya semua claim dah dicampak-campak camtu..dan fail tu dah tak kelihatan.... erm, hari ni saya akan sibuk la sikit sebab nak setelkan semua claim-claim yang berlonggok-longgok atas meja nih...tambah plak petang nih ada plak audit keselamatan... dengan keadaan meja yang macam tongkang pecah nih, confirm audit tak lepas..hahaa...

okla, jumpa lagi nanti k....

p.s: breakfast pun belum saya jamah lagi..huhu...

 

Comments

IntaNBerliaN said…
slmt bekerja yer kakja..hihii.. tgk meja kakja, tingat ms sy keje dulu... pntang cuti sikit... mula meja xnmpk.. selak kertas baru jumpa meja..hihii