Dapat CPUV lagi...

salam semua..


buka nuffnang semalam nampak ada CPUV Sanofi Lactacyd tengah running sekarang.. seronok la sebab masih ada cpuv yang singgah kat blog hidup segan mati tak mahu ni...ni CPUV pertama tahun ni..huhu..orang lain dah berpuluh-puluh.. saya baru 1.. jadila kan dari takde langsung.

insya allah.. saya akan lebih rajin menulis di sini lepas apa yang terjadi baru-baru ni.. apa yang terjadi.. nanti saya cerita kat next entri k...

Comments

syawalsimpsons said…
wahhh ada BE...best la
Jueliza Jamani said…
saya baru 2 ketui.. sama la blog jue lagi la mana ada org follow sgt.. heheheh
Masya said…
tahniah.. janji ada kan.. semangat sikit hihihihi
Alhamdulillah rezeki, congrats dan saya tumpang happy yer...
Z@i Z@mR33 said…
rezeki...rezeki...

sm la.kita pon jrg2 dpt gak CPUV dr nuff....sobbbs
msredcheesecake said…
alhamdulillah rezeki... congrats
Mimi Azirah said…
Tahniah jaa...