Typing Test

May 30, 2014

salam semua,

tadi saya buka blog Farah sebab ternampak pasal entri Typing Test ni.. tengok dia dapat tinggi betul.. so, saya pun nak test la jugak kan.. tapi tula.. jari yang aktif menaip pun hanya 3 jari kiri dan 3 jari kanan.. so, result yang dapat pun hanyalah..


hahaha... adeh, kena mantapkan skill lagi la... huhu.. korang taip laju tak ek? tak tahu? ha, kalau nak tahu, klik kat SINI untuk test kelajuan korang menaip...bagus untuk mengasah skill menaip korang..dulu, saya main game jer untuk test kelajuan menaip...game apa tu dah tak ingat.. yang ingat ada ikan-ikan berenang dan kita kena taip secepat mungkin sebelum ikan tu sampai..ha, pernah main tak?

hehe.. okla.. jangan lupa test tau...

You Might Also Like

1 comments

Instagram

Subscribe