Menang Smart Mei Tai dari ManjakuHappy

Salam semua..

baru-baru ni saya ada join like and share Birthday Giveaway dari ManjakuHappy...
dia nak bagi Smart Mei Tai.. sajer jer la join pun.. orang nak bagi free kan.. sebenarnya saya memang dah lama minat nak pakai gendong macam SSC tu...dan saya pun baru tau jer ada nama Mei Tai ni...senang... klip, klip jer.. yang wrap saya tak minat.. tak reti nak belit-belit...hehe..
cuma masa diperlukan dulu takde bajet kan..tapi saya ni takdela kaji dalam-dalam pasal ni kan.. sebab tak terpikir nak beli...

so, dipendekkan cerita, tengah hari Selasa tu Nad MamaZN tag nama saya dan ucap tahniah.. terkejut la saya.. tahniah pasal pa plak.. lepas saya tengok.. (tengok dan belek banyak kali).. memang sah ada nama saya kat situ...


Allah, tak sangka plak saya... join sebab suka-suka jer.. tak sangka plak boleh menang... erm nak gaya dah boleh start planning tambah sorang lagi la kan? hehe

dan tak sangka plak saya hadiahnya dah sampai tengah hari semalam...laju betul.. masa dapat tadi riuh kejap la kat opis kan...hehe.. ada yang siap try pakai...saya pun test jugak tapi tak pandai sangat..

tapi memang cantik macam gambar kat atas tu...hehe.. tak sabar nak guna...ops, ofkosla kena pregnant cepat2 dulu kan.. ha, pada korang yang nak cuba, bolehla tengok

blog diorang di SINI

atau

page diorang di ManjakuHappy


Comments

IntaNBerliaN said…
yeayyyy finally kja nk mngandug dah... hahahaaa...

dlm byk2 ayat, psl nk mngandug tu yg mnarik minat saya... hihii

*knp tak gtau yg kja suka jugak BW, kalau x blh bg try guna ssc... gendong afrina apa rasa.. hihii... xpala, lnkali jupe blh try... :)
syawalsimpsons said…
yeeayyyy best..tahniah jaa....kasi kat sue la..hahahhah...gurau je...selamat berbabywearing yee
Nurzakiah Hanum said…
assalamualaikum
singgah pagi khamis
bestnya ngandung
Z@i Z@mR33 said…
tahniah...bila la nk merasa menang peraduan camni..hihihi
Myra Jay said…
Tahniahhhh :)