Dah cecah 200

Salam semua,

Pagi ni buka Nuffnang sajer la nak tengok sama ada semua cpuv dah sedia ada masih running atau dah credited...dan seperti yang di sangka, hanya CPUV IKEA jer yang tinggal...tapi...


tak sangka plak nampak CPUV baru pagi ni.. hahaha, dah tinggal nyawa-nyawa ikan.. tetiba masuk CPUV baru...alhamdulillah...


CPUV ke 198-200 dari UforLife (yeay, dah cecah 200 pada 10 Ogos)...
silap tak tengok nuffnang semalam..kalai tak dah boleh kuar entry CPUV ke200 tahun 2015..hehehe



CPUV ke201-203 dari Maggi Royale... erm, tak berkesempatan lagi nak rasa Maggi Royale ni..

so, kalau korang ternampak iklan-iklan ni menari-nari jangan lupa klik tau...hehe

thanks kena masih sudi jenguk blog saya ni...


Comments

Jueliza Jamani said…
bnyaknya jaa.. boleh cash out dah ni... jue tunggu sampai hujung tahun baru nak cashout..
jaa nak ker perfume che ta tu.. jue booked 1 eh kat jaa..
Eintan Nurfuzie said…
cik en buat sikit pasal nuffnang ni.. ehhehe

GiveAway Sketch Picture By Eintan Nurfuzie
Nak Sketch Pic free?
Jom test luck korang kot kot terpilih
dan berita baiknya, terbuka untuk blogger, faceboker dan instager..
http://www.nurfuzie.com/2015/08/giveaway-sketch-picture-by-eintan.html
Assalammualaikum...

tahniah sentiasa ada earning nuffnang utk blog nie... moga sukses dengan nuffnang selalu. Amin.

mselim3
Assalammualaikum...

tahniah sentiasa ada earning nuffnang utk blog nie... moga sukses dengan nuffnang selalu. Amin.

mselim3
nurerna hazwani said…
Samalah kita. :)

->http://alongwawaerna.blogspot.com
->Jemput ke segmen Erna- http://alongwawaerna.blogspot.com/2015/08/first-segmen-erna-bloglist-walking-ogos.html
QasehnyaRania said…
banyaknya
tahniah jaaa