Diskaun 15% dengan Zalora

Salam semua,

dah lama tak promote, alang-alang ni saya nak promote la sekali lagi...

masih ingatkah yang saya ni Zalora Brand Ambassador?

Pada korang yang pertama kali nak membeli-belah dengan Zalora, korang boleh guna kod 

ZBAP09F

Dengan menggunakan kod di atas, korang akan dapat 15% diskaun... hanya masukkan kod tersebut semasa checkout dan korang akan menikmati diskaun tersebut.. 

Zalora Malaysia

Raya haji tak lama lagi, so bolehla nak ushar-ushar kat Zalora sekarang..

Comments

adianiez AIDA said…
aida lom pernah shopping kat zalora :)
in shaa Allah...
alang-alang ada diskaun ni hah... kan?
tq.
Nasz said…
wah.. banyak gak diskaun tu. tak pernah shopping kat zalora pun.

Jemput ke blog saya.

www.nasznadzeri.com