Puncak Mutiara Cafe, Kampung Pelet


salam semua...

actually, saya pergi makan kt Puncak Mutiara Cafe ni masa cuti raya ari 2,
x sempat nk update sb pic ada dalam camera biras saya... nasib baik ler dia dh update kt fb...
so, boleh ler saya nak buat n3..hehehe

ok, sebenarnya, malam 2, kami semua xde planning nk ke mana2...
nk pergi beraya umah orang pun, dh lewat....
so, my hubby ajak pegi Tesco baru kt Bukit Mertajam...
lepas jalan2 kt situ, perut plak dh bunyik2 mintak diisi...
so, kami ini sambil dalam kereta sambil2 tue dok ushar ler mana2 kedai yg ada...
konon nk makan koew teow kerang tp last2 adik ipar saya ajak pegi makan daging kambing...
mestiler  suma orang nak...
my hubby pun aper tunggu lagi....
terus kami ke Kampung Pelet...

masa sampai 2, saya tengok tempat makan dia, fuh, best giler...
2 belum tengok lagi makanan dia...

ha, inilah makanan yg kami semua order...
semua nak makan daging kambing...hehe..
cuma biras n mak mentua saya jer yg makan ayam...


ha, ni la satu set Nasi Beriani Daging Kambing,
ada lagi satu set Nasi Beriani Paha Kambing tp pic xde la plak...

ha, tengokla saya makan sampai x sempat nk jeling2 kt idlan yg tengah mengamuk kt sebelah....
(dia nk main lampu)

ha, inilah biras saya, Karimah a.k.a SeputihSalju bersama anak dia...
actually, dia baru jer lepas pantang... so, makan kena ler control ckit...

 ha, inila muka orang yang kekenyangan..hahaha... ini adik ipar saya


last, but not least...pic terakhir sebelum kami balik umah...
nanti kalau saya balik kampung lagi.. nk ajak ler hubby pegi sini lagi..hehehe

Comments

Wanie Ghazali said…
sudah jelas lagi bersuluh kakja tgh lapor keh keh keh
Zie said…
Ha ha best best... emmm terliur ni...
Ina Hashim said…
wahhh besaunya kambing tuu
KaRiMaH said…
sbaik pic last tu kak ja edit... kalu x nmpk saya tengah mnyususkan nurul..hihihi