bergerak ke Parit Buntar malam nih...


salam ouls...
malam ni saya nak balik kampung lagi...
malam ni, lepas my hubby habis kelas, lebih kurang pukul 11 kot  (yeker? bukan pukul 12 ker selalunyer? hehehe)..kitaorang akan bertolak balik ke Parit Buntar, Perak...

well, actually minggu ni sepupu saya kawin...dekat Bayan Lepas, Penang...so, kali ni saya akan balik ke 3 negeri...(naper plak tetiba 3 negeri ek?)hehehe, sb malam esok, saya akan singgah plak ke Sg Petani, Kedah...sb nak ambik mak saya kt sana untuk pergi kenduri 2 skali...

ha, nampak x? ni ler perjalan yg saya akan tempoh nanti...(huhu, siap buat map lagi tu...)

so, lepas saya dh berehat2 kat rumah mak mentua saya kat Perak, saya balik plak ke rumah mak saya kt Kedah... xdela penat sangat kan travel jauh2 ni...

erm, sekarang nih mood nk buat kerja pun dh xde..padahal kerja dh menimbun atas meja nih... asyik dok pikir nak balik kampung jer ni... adeh...


 

Comments

IntaNBerliaN said…
happy holiday!! hihi

slmt pergi n kembali.. :-)
Zie said…
Selamat pulang ke kampung,
Myra Jay said…
Okla tu tak jauh sangat still area Utara lagi tu :)

BTW happy holiday :D
Cik Rose Cute said…
selamat pegi dan balik jaa
NoYB said…
Bestnyerrrr....semoga perjaLnn semua berjLn dgn lancar...amin...^___^
budak penjara said…
parit buntal??haha cm lucu je doe nama..tapi klu ikan buntal penah dengar la..haha
slalu eh blk kg? hehe.. ^_^ msti syok..