tahniah to my cousin, sarah n husband


hari tue saya ada mention yang saya balik kampung sebab nak pergi kenduri sepupu saya kan...
so, entri ni adalah untuk tatapan korang...

inilah pelamin my cousin... tema biru putih..(macam saya dulu2 ler..hehe)
kebetulan...


ha, inilah pengantinnyer...
cantik kan...

perjalanan majlis berjalan dengan lancar sekali....makanan pun sedap...
sayang saya x sempat nak snap banyak2 pic sebab saya xde kamera...
ni pun harap kamera kakak saya..huhu


ini plak post dari anak2 sedara saya yang sempat diambil... yang lain xsempat...
ohya... yg belakang 2 kembar... yg perempuan kat depan tue adik diorang...
yang laki ini sepupu diorang..hehehe

 ha, inilah my hubby n my baby...hehe...ada jugak pic dia...huhu

 n last but not least...

dh tentu2 la saya n idlan yg comel...hehe...
ni pic ambik sendiri.. so, post x berapa menarik..
tapi nasib baik idlan senyum membuatkan pic nih jadi cantik..

ok..thats all... see ya later...

Comments

IntaNBerliaN said…
hehhe comel lah idlan.. hihii
Cik Rose Cute said…
cantik pelamin tue...
Puan tia said…
happy fmly..comell!
Papa Mifz said…
napo time papa mifz kawen dulu x terfikir kerusi pelamin mcm tuh...
Zana Adieyza said…
masa majlis bertandang hr tu pun zana buat theme biru putih..

gmbr last tu cun!
tiefazatie said…
wah..cantik2..hee..
comel je idlan nie..=)