Segmen: Saya , blog dan pembaca



apa yg saya paham dari tajuk ini adalah saya, blog dan pembaca saling berkait rapat sebab kalau xde saya (penulis), blog x wujud, kalau xde blog, saya n pembaca x kenal antara satu sama lain.. dan kalau xde pembaca, segala maklumat, info2 dan tip2 xkan sampai kepada orang yg di luar sana...

thats all...


tutup: 19/10/11 (jam 5.00 petang)

 

Comments

singgah bls kunjungan :)
shaFazie said…
hai sis jaa...
salam perkenalan....:)
Mrs.A~ said…
saya dari segmen sama..jom singgah dan follow blog saya.saya follow sini..
RJ Beena said…
jalan2 tinggal jejak from blog BA...:)
HafizRahim said…
Salam kenal.Dari segmen yang sama.=)

Entry terbaru saya "HafizRahim.Com : Saya, blog dan pembaca"
wanie wonek said…
follow & singgah dari segmen yang sama. salam perkenalan.

http://waniewonek.blogspot.com
Ms Ef Abas said…
siri berjalan sesi petang (sempena segment BA)...nanti singgah blog saya dan baca buku cerita, k.
Lulu Caldina said…
Salam singgah dihari rabu, bersama join segmen encik ben.. hai awak ;)

TERKINI DI LULU-PAGES
Ieka Luvika said…
naissss :)

Ieka was here! hye :)
salam kak jaa...ca datang balas kunjungan..ingat masuk blog gegel yg single..rupanya seorang ibu dah..hehe..

follow akak jaa.. ♥
Aiisyah Gazali said…
singgah sini :D
I am...izuan said…
hai jaa...thanks singgah..dar segmen yang sama juga...

follow me back ok?
sggh dr segmen yg sama..

berminat ea dengan double cheese tu??leh buat..

ader kat tutor..
gigitjari said…
dari segmen yg sama,,dtg balas visitan anda hehe
Syieda_Joy™ said…
Salam Perkenalan dihulurkan ^_^

syieda dtg dari blog Abg BEN ...jom datang blog syieda pulak..^_^

ke blog syieda ^_^
NHY said…
balas kunjungan. dah follow
Mira Adzlia said…
shaye da follow kamu jugak..slm pkenalan :)
keri ikhwan said…
salam ukhwah... dari segmen Abang Ben.. jemput singgah ke blog saya

http://ilusi-fantasidunia.blogspot.com/
saRa k3c!k said…
haiii jaa..chat? sara singgah sini balas kunjungan..:)
sa datang follow sambil singgah dari segmen AB hehe... nice blog :D
Wanita Mutalib said…
mak dah sampai :)
singgah dari segen yg same n folo..
Eza singgah sini..hehe...:) Dari segmen yang sama.
Oshin said…
sama-sama menyinggah :)
singgah dari segmen abg ben..:) jemputla datang blog saya..:)

Saya, Blog dan Pembaca

kalau sudi, join sekali GA sy.. :)

2nd GIVEAWAY by CIK PURPLE
aRa ❤ aFiq™ said…
kunjungan bls n folo cni.. :)
thanks lulu kos dtg singgah blog fareez..hehehe fareez singgah sini
Kasih Kita said…
Follow u back :)