Segmen: Saya , blog dan pembaca

October 19, 2011



apa yg saya paham dari tajuk ini adalah saya, blog dan pembaca saling berkait rapat sebab kalau xde saya (penulis), blog x wujud, kalau xde blog, saya n pembaca x kenal antara satu sama lain.. dan kalau xde pembaca, segala maklumat, info2 dan tip2 xkan sampai kepada orang yg di luar sana...

thats all...


tutup: 19/10/11 (jam 5.00 petang)

 

You Might Also Like

28 comments

  1. hai sis jaa...
    salam perkenalan....:)

    ReplyDelete
  2. saya dari segmen sama..jom singgah dan follow blog saya.saya follow sini..

    ReplyDelete
  3. jalan2 tinggal jejak from blog BA...:)

    ReplyDelete
  4. Salam kenal.Dari segmen yang sama.=)

    Entry terbaru saya "HafizRahim.Com : Saya, blog dan pembaca"

    ReplyDelete
  5. follow & singgah dari segmen yang sama. salam perkenalan.

    http://waniewonek.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. siri berjalan sesi petang (sempena segment BA)...nanti singgah blog saya dan baca buku cerita, k.

    ReplyDelete
  7. Salam singgah dihari rabu, bersama join segmen encik ben.. hai awak ;)

    TERKINI DI LULU-PAGES

    ReplyDelete
  8. naissss :)

    Ieka was here! hye :)

    ReplyDelete
  9. salam kak jaa...ca datang balas kunjungan..ingat masuk blog gegel yg single..rupanya seorang ibu dah..hehe..

    follow akak jaa.. ♥

    ReplyDelete
  10. hai jaa...thanks singgah..dar segmen yang sama juga...

    follow me back ok?

    ReplyDelete
  11. sggh dr segmen yg sama..

    berminat ea dengan double cheese tu??leh buat..

    ader kat tutor..

    ReplyDelete
  12. dari segmen yg sama,,dtg balas visitan anda hehe

    ReplyDelete
  13. Salam Perkenalan dihulurkan ^_^

    syieda dtg dari blog Abg BEN ...jom datang blog syieda pulak..^_^

    ke blog syieda ^_^

    ReplyDelete
  14. balas kunjungan. dah follow

    ReplyDelete
  15. shaye da follow kamu jugak..slm pkenalan :)

    ReplyDelete
  16. salam ukhwah... dari segmen Abang Ben.. jemput singgah ke blog saya

    http://ilusi-fantasidunia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. haiii jaa..chat? sara singgah sini balas kunjungan..:)

    ReplyDelete
  18. sa datang follow sambil singgah dari segmen AB hehe... nice blog :D

    ReplyDelete
  19. singgah dari segen yg same n folo..

    ReplyDelete
  20. Eza singgah sini..hehe...:) Dari segmen yang sama.

    ReplyDelete
  21. sama-sama menyinggah :)

    ReplyDelete
  22. singgah dari segmen abg ben..:) jemputla datang blog saya..:)

    Saya, Blog dan Pembaca

    kalau sudi, join sekali GA sy.. :)

    2nd GIVEAWAY by CIK PURPLE

    ReplyDelete
  23. kunjungan bls n folo cni.. :)

    ReplyDelete
  24. thanks lulu kos dtg singgah blog fareez..hehehe fareez singgah sini

    ReplyDelete

jangan lupa tinggalkan jejak korang di sini yer...

Instagram