header baru pemberian Bro Meuz...


salam semua..

yeay, sempena nama blog baru, saya dah ada header baru pemberian bro Meuz ... elok sangat la dia buat segmen header free di saat saya belum ada header baru... ingatkan tak sempat sebab saya tau pun dah lewat... tup tup hari sabtu buka blog ada komen dari Meuz.... alhamdulillah...

erm, sebenarnya sebelum-sebelum ni, semua header yang ada tu saya buat sendiri... tapi kali ni tak sempat nak buat... elok plak Meuz buat segmen header free masa tu... hehe..dah free, so simple jela.. tapi okla kan.. dari takde langsung...

thanks Meuz sebab ceriakan blog saya yang sepi ini...

Comments

izan mama mia said…
simple tp menyerlah
Sally Yatiey said…
Cantikkkkkk header baru! ;)
simple, but nice~~~ ^^
ping karer pulak tu. comel.
Aju Mohit said…
sweet sangar