header baru pemberian Bro Meuz...

April 08, 2013


salam semua..

yeay, sempena nama blog baru, saya dah ada header baru pemberian bro Meuz ... elok sangat la dia buat segmen header free di saat saya belum ada header baru... ingatkan tak sempat sebab saya tau pun dah lewat... tup tup hari sabtu buka blog ada komen dari Meuz.... alhamdulillah...

erm, sebenarnya sebelum-sebelum ni, semua header yang ada tu saya buat sendiri... tapi kali ni tak sempat nak buat... elok plak Meuz buat segmen header free masa tu... hehe..dah free, so simple jela.. tapi okla kan.. dari takde langsung...

thanks Meuz sebab ceriakan blog saya yang sepi ini...

You Might Also Like

5 comments

jangan lupa tinggalkan jejak korang di sini yer...

Instagram