Bila nak redeem ni?

salam semua,

ini adalah barkod susu Dutch Lady yang saya kumpul sejak beberapa tahun dulu.. dah lama start kumpul tapi tak pernah pun rajin nak hantar barkod-barkod ni...haha..ini yang boleh terrajin pun sebab tengok dah banyak dan semak dalam almari...

semalam saya dah tempek-tempek dah.. tapi bila nak pos tu saya tak tau lagi.. sampul pun takde lagi ni..bila nak p beli pun ntahla..haha.. hujung minggu ni kot..


banyak ni lepas la kalau nak redeem voucher KFC / Tesco / Jusco RM30, 3 keping...so total dapat RM90...
sebenarnnya ada benda lain jugak... untuk anak-anak dan untuk ibu-ibu..tapi saya tak berkenan plak dengan barang-barang tu... lagipun banyak untuk anak perempuan.. so, kalau voucher ni kita boleh beli apa yangkita nak kan.. lebih bagus...dalam hati ingat nak ambik 1 voucher KFC dan 2 voucher TESCO... tapi rasa macam lebih baik ambik 3 voucher TESCO terus... banyak sikit boleh beli barang/mainan diorang kan... erm, kalau korang.. apa yang korang pilih?

ohya, kalau Dutch Lady yang korang pilih sebagai susu anak-anak, jangan lupa register kat Dutch Lady Smart Moments yer...saya pernah citer pasal ni kat Entry ni...


p.s: saya jarang ke Jusco, so memang bukan pilihan la...hehe

Comments

Nurzakiah Hanum said…
bestnya banyak tue
Z@i Z@mR33 said…
anak minum susu lain.klau dutch lady leh redeem gak
Jueliza Jamani said…
rajinnya simpan...
SeputihSalju said…
kalu sy lebih baik ambk semua voucher tesco.. sbb mcm2 ada kat situ.. :-)
Mimi Azirah said…
ay pun tgh kmpul barkod dutch lady
msredcheesecake said…
byknye...rajin kumpul