eSell | Cara baru order Shaklee secara online

July 04, 2014

salam semua,

baru-baru ni Shaklee telah melancarkan cara baru untuk korang membuat pembelian produk secara online.. 

eSell Shaklee

ha, dari link yang kami tinggalkan korang dah boleh beli produk apa yang sesuai korang...dan korang boleh membeli sendiri secara online dengan menggunakan kad Debit / Kredit yang korang ada..

nak tahu camna? meh tengok tutorial yang disediakan:

untuk apa-apa pembelian produk, korang akan diberi link seperti:
http://bit.ly/Gastrik untuk pembelian set Gastrik..(contoh)

sebaik sahaja korang klik link tersebut, korang akan terus dibawa ke website Shaklee seperti ini:

1) pilih Agree
2) klik Next untuk teruskan pembelian.


3) tick produk yang diingini (untick jika tidak berkenaan)
4) masukkan kuantiti yang diperlukan
5) klik "Checkout" untuk seterusnya


6)masukkan maklumat peribadi korang untuk tujuan pengeposan barang
7) klik "Continue" untuk tujuan pembayaran

8) Semak jumlah bayaran yang diperlukan. Pastikan tidak melebihi had kad debit / kredit korang.
9) Semak maklumat penghantaran.
10) Klik "Procees for Payment" jika tiada sebarang pembetulan.

11) Masukkan maklumat kad debit / kredit korang.
12) Klik"Confirm Payment" jika maklumat telah lengkap

Kemudian korang akan mendapat 1 salinan order dan korang boleh print atau print screen untuk rujukan.

Mudahkan? Nak buat pembelian vitamin Shaklee secara online dengan menggunakan kad kredit atau debit? Klik aje di bawah ni...


selamat membeli-belah...

untuk sebarang pertanyaan, boleh hubungi saya di:
Whatsapp: 017-6551432



You Might Also Like

16 comments

  1. wahh shaklee dah boleh order online.. bagus mcm tuh k.ja.. senang dan mudah..

    ReplyDelete
  2. wahhh.. semakin maju... dah boleh online..

    p/s: terima kasih sudi join. blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/07/senarai-url-blog-6.html

    ReplyDelete
  3. gud2...dah buat entry gitu.. :)

    ReplyDelete
  4. kena cuba nii :D

    salam from indonesia :D
    singgah sini dari blog mialiana :D

    ReplyDelete
  5. kena coba nii :D

    salam from indonesia :D
    singgah sini dari blog mialiana :D

    ReplyDelete
  6. Nice sharing, Salam Ramadhan Al-Mubarak 1435H

    Jalan-jalan bw malam dari segmen blogwalking sis mia liana :)

    Jom Terjah : Buffet Ramadhan Casa Ombak (ˆ⌣ˆԅ)

    ReplyDelete
  7. singgah dan follow sini dari blog mialiana :))

    ReplyDelete
  8. Senang lah nak order online gini. hehe

    ReplyDelete
  9. Blogwalking..datang dari Blog Mia..Senarai Blog saya number 80 dari bloglist yg dipostkan oleh MIa...selamat menyambut Ramadhan ;-)

    ReplyDelete
  10. mudahkan sekarang ini..semuanya di hujung jari shje..
    hehehe

    ReplyDelete
  11. mudah nyee...senang dah skrg ,btw..follow sini #508

    http://aisyahambris.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Assalam..

    Saya singgah dan follow dari blog Kak Mia. Salam ukhwah fillah ;)

    p/s - sumenye dihujung jari je skang. Hehe :)

    ReplyDelete
  13. jalan2 blogwalking dr segmen Senarai URL Blog #6 Mialiana ... n dah follow sini :D

    ReplyDelete

jangan lupa tinggalkan jejak korang di sini yer...

Instagram