Menang hadiah Giveaway dari Herba Tihara

salam semua...

semalam sebelum saya balik, sempat la saya buka blog kejap.. ada ternampak komen kat blog CGL... ingatkan penganjur yang komen.. rupa-rupanya ada seorang insan yang baik hati komen dan inform saya...


terus kelam-kabut buka link entry GA tu dan tengok.. apa-apa pun check dulu betul ker saya yang menang...



 ok, no 13.. then check balik no pemenang...

aala.. hehe.. tak sangka plak menang...saya menang sabun buah Strawberi...hehe.. dah lama tak menang apa-apa giveaway...join ajer.. tu pun tak rajin nak check sapa pemenang..haha.. teruk betul saya...camner la baunya kan.. tak sabar nak guna... apa-apa pun saya nak ucapkan terima kasih pada krung krungx sebab inform saya.. kalau tak, hi hi bye bye la jawabnya..heheh...

Comments

Wah!! Tahniah Jaa
ika zulkefli said…
tahniah jaja,:)
NurulAfiqah said…
hahaha.. sebaik ada yg inform.. apa2 pun tahniah k.ja.. :-)
Aju Mohit said…
tahniah wahh bestnya wangiii
irrayyan said…
tahniah :)
Mimi Azirah said…
tahniah jaa