dah kredited

July 14, 2014

salam semua,

benda yang saya sudah jangka akan berlaku.. ha, ambik ko.. 3 sekali kredited..hahaha.. balasan tak update hari-hari...


adeh, tinggal 3 jer lagi...harap-harap dapat lagi yang baru...korang punya dah banyak? saya ni ntah bila la dapat cash out.. lambat lagi ni..huhu...

You Might Also Like

8 comments

  1. ala Jaa.. jue yg hupdate pun dia credited jugak 3 ketui.. so tinggai 3 ketui jer lagi..

    ReplyDelete
  2. xpa k.ja.. lps nih msti ada iklan yang menyinggah..

    ReplyDelete
  3. salam ramadhan yang ke 16 dah...Selamat berpuasa dan saja ja blogwalking ni..Tengok blog kawan2.Datang dari Blog MiaLiana.Seronok sebab Mia rajin kumpul Link semua blogger supaya memudahkan kita blogwalking antara satu sama lain. Selamat berbuka puasa ya ;-) (lagi 3 jam jaa)

    ReplyDelete
  4. banyaknye...nak satu..huhu

    ReplyDelete

jangan lupa tinggalkan jejak korang di sini yer...

Instagram