Felinna InchLoss Lotion


Bismillahirrahmanirrahim....

salam semua,
mulai hari ini saya akan mula berbisnes kecil-kecilan (ahaks...malu saya)... sebenarnya dah lama saya teringin nak berbisnes ni cuma saya tak tau macam mana nak mula.. berkat pertolongan dari sorang blogger ni saya dapat mulakannya hari ini...

so, produk pertama yang saya nak perkenalkan ialah Felinna InchLoss Lotion

Keistimewaan lotion ini ialah:

1) Ianya tidak terlalu panas, mempunyai wangian semulajadi dan tidak berbau seperti minyak angin, malah mudah dibawa and selesa dipakai walaupun ketika bekerja.

2) Dirumuskan dari bahan-bahan yang selamat dan mendapat pengesahan dari kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Juga selamat bagi ibu mengandung dengan syarat tidak disapu pada perut dan bahagian belakang.

3) Bahan-bahan di dalam Inchloss Lotion merupakan rumusan yg bagus utk kulit..melembutkan kulit, mengatasi masalah kulit kering, mengurangkan selulit dan membantu merawat tumit kaki merekah.

4)Produk ini dipasarkan di bawah syarikat pakar tentang herba - Miracle Herbs.

5) Pengasas InchLoss Puan Felinna mencuba sendiri dan mendapat keputusan yg menakjubkan. Turun 5 kg hanya dalam masa sebulan.

6)Boleh disapu dimana-mana kawasan berlemak termasuk di bawah dagu. Puan Felinna sendiri berjaya mendapatkan semula dagu yang runcing dengan InchLoss Lotion ini. 


 Inilah pengasasnya. Jom tgk ape kata pengasas Felinna Inchloss Lotion..

"macam felinna sendiri baru bersalin ada baby 4 bulan and menyusu badan sepenuhnya. banyak produk yg felinna xbole ambik .. dulu ade try 1 brand terkenal ni..tapi bila menyusu ni kan perut lapar sangat2.. xbole control makan so still rugi beli mahal2.. bukan salah produk tapi slaah sendiri..dari situ i buat research
 until jumpa dis product dari company herbs terkemuka.. 1st i amik and try kat diri sendiri.. sebab xberani la kan nak labur modal p...uluh2 ribu kalau produk xbest.. bila 1 bulan felinna pakai dengan rakusnya produk ni.. hahah rakus sebab i excited nak kurus ok.. i sapu setiap kali lepas makan smpai 1 hari berkali-kali sebab produk ni panas dia pon macam dingin dan baby xmeragam walaupun tgh minum susu..so sebulan ja i turun 5kg hokey! plus wangi dia buat i xpayah dah sembur gucci by flora kitee tu hhee.. so ini reason yg hebat kenapa anda2 wajar cuba..tanpa chemicals ianya merawat kulit dan bole digunakan untuk ibu mengandung dengan syarat jangan sapu kat perut and belakang pinggang je.."



so, pada yang berminat nak mencuba, anda boleh dapatkan ia dari saya melalui:

Blog Jaa Jahat
Fb: Jamilah Jaa
atau
HP: 019-4276956

sekian...


 

Comments

Mimie said…
jd agen ke kak
Mimie said…
hahaha...sebaya erk??kuikuikui....
sal ya said…
ramai yang jual felinna ni sekarang.
shazrina said…
a'ah laaa ..ramai yang jual sekarang kan? nway, gud luck ye mama idlan :)
adianiez AIDA said…
aida pun da byk tgk orang jual ni. but lom beli lagi. teringin jugak. tgk abiskan losyen mustajab pati halia :-)
uNa said…
amboi acik jaa ni dah berbisnes ek..gudluck..semoga bisnes berjaya..
fieda said…
produk tgh hot ni..mmg terbaik..
Aju Mohit said…
losen ni akak dapat hadiah cabutan bertuah, nnti nak macamana hasilnya ;)