Irsyad dah mula berpusing...


salam semua...

Irsyad dah mula menunjukkan aksi-aksi lincah ni sejak minggu lepas lagi... sekarang ni tak boleh tinggal sangat dia ni... berpusing-pusing last-last dah jauh dari bantal... golek kiri, golek kanan, dah berubah tempat...


mulut dia pun boleh tahan bising... kalau time dia 'bersembang' sorang-sorang tu... riuh la jawabnya... saya nak ambik video tapi bila saya datang dekat, terus dia senyap.. cam tau-tau ja mama dia nak upload masuk dalam blog..huhu...

3 hari lagi Irsyad nak masuk 4 bulan... ntah apa la aksi dia lagi lepas ni...

 

Comments

Zie said…
emm wah bagus dah memusing2... nanti leh main2 dengan abang Idlan...semangatnya dia kan?
Masya said…
dah nak meniarap yer.... cepat jugak yer...
Mimie said…
lepas tuh meniarap pulak
Nad @ MamaZN said…
Masih pakai sarung tgn?
Gud boy la die ni...
Kalu nayli umo 2 bln dh tanggal
Suka masukkan tgn dlm mulut
Abes basah
izan mama mia said…
wah dah makin maju..ehe..mmg kita akan tertunggu tunggu peningkatan anak kan..best
Cutenya..pasni bole blaja niarap plak =)
Salam kenalan ;)
Cutenya!! Pasni bole blaja niarap plak..
Slm kenalan ;)
intanfirdaus247 said…
alalala..comelnya Irsyad
Aju Mohit said…
seronok tgk gelagat baby, dah makin maju ye irsyad, baju irsyad sama macam baju abg adam ;)
emma said…
hehe saje la tu x bg ibu die record aksi die tu..
uNa said…
skit lagi pandai la si irsyad ni niarap..
sal ya said…
cpt je rasa dah nak masuk 4 bln kan...
sal ya said…
cpt je rasa dah nak masuk 4 bln kan...