Irsyad dah mula berpusing...

December 27, 2012


salam semua...

Irsyad dah mula menunjukkan aksi-aksi lincah ni sejak minggu lepas lagi... sekarang ni tak boleh tinggal sangat dia ni... berpusing-pusing last-last dah jauh dari bantal... golek kiri, golek kanan, dah berubah tempat...


mulut dia pun boleh tahan bising... kalau time dia 'bersembang' sorang-sorang tu... riuh la jawabnya... saya nak ambik video tapi bila saya datang dekat, terus dia senyap.. cam tau-tau ja mama dia nak upload masuk dalam blog..huhu...

3 hari lagi Irsyad nak masuk 4 bulan... ntah apa la aksi dia lagi lepas ni...

 

You Might Also Like

13 comments

Instagram

Subscribe