CPUV ke19 - HP

salam semua,

huhu.. dah berhabuk blog saya ni.. 2 cpuv yang baru saya dapat dah credited dengan hasil yang ciput.. tula.. tak mau update lagi.. kebetulan saya buka nuffang harini nampak masih lagi 3 cpuv dok running.. tapi saya tak perasan rupa-rupanya salah satu cpuv tu adalah yang terbaru...


HP PC Demand Gen Digital... tak pernah lagi nampak iklan ni kat blog saya.. erm, iklan invest smart tu masih mendahului incomenya.. dah paling lama la dia menepek kat blog.. alhamdulillah... harap-harapnya masih lama singgah di sini...

ok, kalau nampak iklan-iklan ni menari-nari kat blog jangan lupa klik yer..heheh.. 
thanks Nuffnang, thanks HP...

Comments

SeputihSalju said…
tahniah k.ja..

mcm mna nk klik nih.. taim singgah tak kuar plak..hihihi
ok, dah tolong klik...:)