Seronoknya dia...

salam semua...

petang semalam hubby bagitau jiran yang rumah sewa lama panggil sebab nak mintak tolong.. so, petang tu dalam pukul 6 lebih kami sampaila kat flat tu... erm, lama jugak la tak jejak kaki kat situ... smapai-sampai jer terus bawak budak-budak main kat playground kat flat tu...

yang paling seronok sekali si Irsyad tu la.. main sambil mulut dia tu bising jer asyik panggil mama dia.. yela.. nak main suma mainan ada yang saya nak kena angkatkan.. msa kami sampai tu, playground tu ada la budak-budak tengah main.. tapi budak perempuan dan sorang budak laki yang baru setahun lepas.. so, senyap sunyi la masa tu.. tapi bila depa dua ni main, riuh la.. naik segan plak saya..yela.. dahla 'menumpang' jer main kat situ kan... 

Irsyad masa kami pindah dari situ dia baru setahun... kirannya masa tu baru nak pandai berjalan..so, masa tu, dia tak sempatla nak main-main kat situ kan.. so, bila sekarang dia dapat main, excited bukan mainla dia...



sampai tak mau balik tau si kecik ni... Idlan dan abah dia dah masuk kereta pun.. dia nak main jugak lagi... bila saya datang dekat nak ambik dia.. dia lari.. jenuhla kejar dia kat playground tu... nasib la last-last tu dia serah diri jugak...kalau tak, haru..hehe... 

Comments

Nurzakiah Hanum said…
seronoknya dia
syawalsimpsons said…
adoi geram la ngan si tecik ni..windu nak jumpe dier..suke main ngan dier
LYAfrina said…
syurga kanak2
mmg syokla dia..
SeputihSalju said…
seronoknya irsyad.. xpa2 nnti cuti leh bwk main kat mna2 playground lg.. irsyad x puas main lg.. tuh yg xnk balik..hihi
IntaNBerliaN said…
time cuti kakja kene selalu bawak g playground la nampaknya.. hihii

kami dah berbulan2 kalau tak balik kg, setiap pagi hari sabtu, mesti bawak g taman permainan... g pagi sbb xramai org... pukul 7 dorg dah pakat bangun... ahhahha sanggup, nak main punya pasai.. ekkekek