apa korang buat kalau terserempak dengan artis???



hari ahad baru ni, kami sekeluarga pergi jalan-jalan ke Tesco.... saja jer nak cari mainan untuk Idlan tapi mainan yang saya nak semua dah rosak, ada yang pecah.. so, tak jadi la saya nak beli... pastu, saya ronda-ronda la beli barang lain.... time dok pusing-pusing tu, terserempak dengan seseorang.... mulanya saya tak perasan....maklum ler, saya ni jalan tak pandang orang..haha...my hubby yang tegur saya...


my hubby: eh, tu bukan yang pelakon Gerak Khas ker? (dia takut salah orang...)
saya: aa, dia la... (sambil ushar n tersenyum)

agak-agak korang siapa?
hehe... orangnya adalah

Zulkifli Ismail

kalau ikut saya nak jer saya pergi bergambar dengan dia... maklum ler, bukan senang nak jumpa artis nih.... tapi saya segan, so setakat tengok jer la...hehe

pastu kami pergi makan kat Sup Urat Ketin... sup dia memang best... tapi saya tak makan sup pun malam tu, nak try benda lain plak.... tengah-tengah makan tu, my hubby tegur lagi...

my hubby: tu bukan Zamarul Hisyam ker?
saya: hehe...aa... malam ni asyik jumpa artis jer kan...

saya tengok dia dengan kawan-kawan dia, wife dia takde plak..heheh.. dalam hati ni kata ruginyer sebab tak leh nak ambik gambar..heheh... segan satu hal... lagipun kenala hormatkan privasi diorang....nampak pun buat-buat tak nampak jer la...

kalau korang terserempak dengan mana-mana artis, korang berani tak nak mintak autograf ker nak ambik gambar bersama ker? kalau saya, OH TIDAK, saya segan.....heheh

 

Comments

IntaNBerliaN said…
dah banyak kali jumpa artis sekadar jeling2 n wat2 tak nmpak je la.. hihi
Izan Ishak said…
kalau kak izan pun segan nak ambik2 gmbr... malu tahap gaban kot...

salam kenal dari kak izan, singgah dari blog intan berlian...
FattKiraa said…
best nyer dpt jumpe ngan zamarul hisham . . . dulu pown de gak jumpe ngan artis cam afdlin shauki . tp segan nak pi jumpe die . . kwn adek sy pown artis gak , tp yg tu tak payah mintak autograph pown takpe . . hahaha

n_n
Cik Rose Cute said…
Kalau saya jumpa Artis...Cik hubby mesti tak bagi nak ambik picture hihihi bukan cemburu tapi dia segan...
sue zainun said…
penah gak terjumpa tapi segan jugak nak minta otograph..malu ai..
SeputihSalju said…
kalu artis yg sy minat, sy nak g dekat ambik gmbr n mintak autograf..heheheh, tapi kalu artis yg tak minat tu.. just tgk jer la...hehehe
Zie said…
Usyar jer... pastu jalan buat bodo jer... tak serbu bagai nak............