rasa cam nk belikan untuk Idlan...


malam semalam, kami sekeluarga pergi berjalan2 kt Tesco....
sajer jer pun sb nk beli pampers kt Idlan...
dh alang2 sampai kt situ saya bawak Idlan ke bahagian mainan....
saya teringat, masa my Family in law datang umah, adik ipar saya ajar Idlan bergendang....haha
so, saya pun nk ler cari 1 mainan yg boleh Idlan ketuk2....
then, saya terpandang mainan nih...

 sumber: google

korang pernah tengok x?
mesti pernah kan....
saya pun bagi ler Idlan main kejap...
sekali dia beria2 la plak ketuknyer....
sampai saya nk letak balik pun dia dh mengamuk...
erm, saya cakap kt dia nanti mama belikan k...
nasib baik lepas tu dia dh reda....huhu
kl x, kena beli jugak ler masa 2 jugak...heheh 


p.s: actually, saya pun berkenan dengan mainan nih....heheh

 

Comments

IntaNBerliaN said…
ooo mainan ni.. sy mmg dh nk beli semalam sbb dh lama pikir nk beli tapi sebabkan pikir alisha baru je dpt meja dia so stop dulu beli mainan... so, smlm beli buku study je dkt dia.... lgpun bln dpn nk beli laptop dia pulak... so, mainan2 kene stop dulu.. thn dpn pulak continue.. hihii
Qhaifa Nur said…
kalau dah berkenan beli aja...
SeputihSalju said…
kak ja, mainan tu bila ketuk2 ada kuar bunyi tak??
Jaa said…
qhaifa nur: boleh tp tunggu bulan dpn..heheh...

karimah: aa, ada punat kt tepi2...leh kuar bunyi2...aman la ni ajar idlan bergendang...