my 3rd anniversary....


betul ker 3rd? bukan 2nd ker?...hohoho... saya pun dh hampir-hampir lupa ler...cepatnyer masa berlalu...


yela, tahun pertama saya dok bersama rakan-rakan..so rasa macam 'single' lagi la masa tu...tambah plak saya belum pregnant masa tu...tahun kedua barula saya pregnant dan my hubby dapat tukar ke Selangor... so masa tu barula rasa jadi 'wife' orang..hehe...


dan tak lama lepas tu, jadi 'Mama Idlan' pulak....dan tahun ketiga ni, Idlan pun dah besar....adakah sudah sampai masa untuk saya tambah 'ahli' dalam family saya nih...heheh...

well, anniversary kali ni jatuh pada hari ahad tapi saya tak dapat nak celebrate hari ni sebab my hubby kena kerja lagi arini....takpela, saya redha.. (^_^)....erm, ada orang cakap kata saya, 5 tahun yang pertama ni dugaan hidup berkeluarga sangat kuat.... so, kita kena banyak bersabar dalam mengharunginya... kalau dalam tempoh 5 tahun ni kita boleh survive, insya allah hari-hari yang mendatang kita boleh hadapi dengan tenang....

so, selamat berusaha semua demi untuk kesejahteraan keluarga kita.....n pada sesiapa yang bakal, sedang atau telah menyambut anniversary, saya ucapkan
HAPPY ANNIVERSARY TO YOU....


 

Comments

IntaNBerliaN said…
happy anniversary... mg cpt2 tmh 'ahli'.. hihii
salam Jaa..HAPPY ANNIVERSARY!.Semoga bahgia hingga ke kahir hayat.Aminnn
fieda said…
happy anniversary jaa..laa lebih kurang sama jer sambut anniversary dgn ina ye....kak fieda baru tau ni kalau tak dapat wat entry untuk jaa sekali dgn entry yg kak fieda wat utk ina tu...
SeputihSalju said…
sy pun ada dgr cmtu jugk.. apa2 pun happy anniversary kak ja... Moga bahagia sampai akhir hayat... :-)
Myra Jay said…
Happy Anniversary..

Moga jodoh sentiasa berpanjangan selamanya ye :)
Hepi 3rd anniversary, Jaa dear... moge2 ade rezeki "anak" lg, hehe...
kakchik@ella said…
Happy Anniversary, adik.
QasehnyaRania said…
alhamdulillah.sekejap msa berlalu.