hadiah dari IntaNBerliaN (My Biras) - Thank You








hari ahad/ isnin yang lepas kalau tak salah saya, Ibu Alisha a.k.a IntanBerlian call saya...selalunya dia akan sembang-sembang panjang dengan saya tapi hari tu, dia call nak mintak sms kan alamat jer.. saya baru ingat nak sembang-sembang dengan dia... last-last dia kata dia sibuk plak... takpela.... dalam hati ni dok tanya la jugak nak buat per dengan alamat saya tu.. nak datang rumah saya ker?.... pastu, lepas hubby balik dia ada bagitau yang ayah IB nak datang nanti... n IB ada bagi baju untuk Idlan... baru ler saya tau sebabnya...

petang semalam, lepas balik kerja saya tengok ada surat dalam postbox saya dari....


sampai-sampai jer rumah saya pun buka ler sampul surat tu...ada baju angry bird untuk Idlan... dalam hati kata besar sangat tapi takpela...cantik kan? saya call IB tapi dia tak jawab plak... pastu dia mesej tanya kenapa... so, saya ucapla terima kasih... tak sangka plak ada souvenir untuk Idlan dari Pangkor...hehe..IB cakap baju tu sengaja dia pilih besar supaya leh pakai lama.... dan rupa-rupanya Alisha pun ada baju yang sama... hehehe.. balik kampung nanti boleh la diorang pakai sekali..hehehe...

dan, ada lagi satu gift yang saya rasa saya tau apa dia... tapi IB ikat punya ler kemas dan padat sampai nak buka pun payah.. jenis tape yang tak lut kalau koyak jer..kena potong.. pastu kat dalam dibungkus lagi dengan tisu supaya tak pecah...punya prihatin la IB nih...


ha, inilah hadiahnya... alhamdulillah..walaupun saya tak menang mini giveaway dari IB tapi dia tak lupa nak bagi souvenir untuk biras dia nih...Fridge Magnet dari Pangkor... erm, sejak kenal dunia blog.. FM adalah satu koleksi yang saya suka kumpul... tambah-tambah hasil kemenangan dari join giveaway....so, ini dah siap dipasang di peti sejuk saya...


anyway, thanks yer Ina....

p.s: to my other biras, don't worry.. hadiah kamu kata IB on the way...

 

Comments

izan mama mia said…
oooo..biras ngan ina /intan berlian rhupanya....
IntaNBerliaN said…
tu dia.. siap tapak kaki lagi saya bagi.. hahhahah

p/s : yang karimah punya, this week baru pos yer.. :-)
SeputihSalju said…
Wah dapat hadiah....haah kan jadi best dapat kumpul FM... walaupun kecil tapi berharga.... :-)
fieda said…
wah..ina ingat kat biras2 dia..
Asmara said…
wah bagusnya tanda ingatan gitu kan. cantik baju tu. :D
Norzie hany said…
Salam Jaa.
Berbiras dgn Ina rupanya.Cantik fm tu...sama la kita,sis minat kumpul fm.
Masya said…
wahhh tapak kaki di bagi dgn ina yer... x sabar nak tgk baju ni pakai same2 nnt..
Banyaknya hadiah jaa dapat...Tahniah!!
Myra Jay said…
Ooo inila blog biras Ina ye... heheee..