wordless wednesday #6- aktiviti Idlan di taska


layan jap gambar Idlan main "Hula Hop" (betul ker saya eja ni??) bersama kawan-kawan di taska hari ini.. teacher dia kata hujan.. so, main kat dalam bangunan jer.. kalau tidak, dah main kat badminton court..





hehe... seronok jer tengok budak-budak ni main ramai-ramai camni...




 

Comments

SeputihSalju said…
nmpk besar idlan dalam gambar nih....
sonok tengok dorang main rasa macam nak kembali zaman tadika pulak.
IntaNBerliaN said…
ni pemainan yg selalu main masa pj kat sekolah dulu... hihii
Myra Jay said…
Hheeee comel je tengok diorang sok main ;)
Myra Jay said…
Oh ya, Myra dok kat area Peari..

Jaa? ;)
msredcheesecake said…
rasa nak berhula plak... hhee
Zie Madini said…
Lama lah tak main benda alah ni. last main time darjah 5 kalau tak silap..hehe
uNa said…
gelek..hehe..dah lama xdtg cni
CantikHijabku said…
Bagus Taska ni...bila hujan ada tempat/kawasan lain utk bermain. :)
Ghumaisha said…
jom LIKE & SHARE untuk memenangi tudung2..sgt mudah
adyna said…
adib lak tak tau nak g skol tak..dah 2bulan cuti.. ibu dia pantang dia pun pantang gak :)
Papa Mifz said…
comel2 semuo nyer...:)
Zie said…
Memang syok kalau tgk budk2 mainnn
fieda said…
seronoknya idlan..
tiefazatie said…
wah.sgt comel!
Izan Ishak said…
comelnya idlan!

teringat dulu masa skolah2 suka main gelung rotan...