wordless wednesday #6- aktiviti Idlan di taska

May 30, 2012


layan jap gambar Idlan main "Hula Hop" (betul ker saya eja ni??) bersama kawan-kawan di taska hari ini.. teacher dia kata hujan.. so, main kat dalam bangunan jer.. kalau tidak, dah main kat badminton court..





hehe... seronok jer tengok budak-budak ni main ramai-ramai camni...




You Might Also Like

16 comments

  1. nmpk besar idlan dalam gambar nih....

    ReplyDelete
  2. sonok tengok dorang main rasa macam nak kembali zaman tadika pulak.

    ReplyDelete
  3. ni pemainan yg selalu main masa pj kat sekolah dulu... hihii

    ReplyDelete
  4. Hheeee comel je tengok diorang sok main ;)

    ReplyDelete
  5. Oh ya, Myra dok kat area Peari..

    Jaa? ;)

    ReplyDelete
  6. rasa nak berhula plak... hhee

    ReplyDelete
  7. Lama lah tak main benda alah ni. last main time darjah 5 kalau tak silap..hehe

    ReplyDelete
  8. gelek..hehe..dah lama xdtg cni

    ReplyDelete
  9. Bagus Taska ni...bila hujan ada tempat/kawasan lain utk bermain. :)

    ReplyDelete
  10. jom LIKE & SHARE untuk memenangi tudung2..sgt mudah

    ReplyDelete
  11. adib lak tak tau nak g skol tak..dah 2bulan cuti.. ibu dia pantang dia pun pantang gak :)

    ReplyDelete
  12. Memang syok kalau tgk budk2 mainnn

    ReplyDelete
  13. comelnya idlan!

    teringat dulu masa skolah2 suka main gelung rotan...

    ReplyDelete

jangan lupa tinggalkan jejak korang di sini yer...

Instagram