Huggies Total Protection Sample


salam semua,

petang Jumaat yang lepas, saya terima satu bungkusan... mulanya saya tak tahu apa bendanya tapi saya boleh agak, mesti free sample yang saya request sebelum-sebelum ni... dan bila saya buka, inilah yang saya dapat...

 Huggies Total Protection (yang iklan mak dan baby dia berkungfu tu..hehe)... dan juga buku yang bagi saya sangat unik nih...

 ada banyak info tentang penjagaan dan rawatan ruam lampin... sangat sesuai memandangkan saya akan bersalin tak lama lagi.. so, boleh lah standby dengan maklumat-maklumat dalam buku nih...

 ada macam-macam info yang salah satunya penyakit-penyakit yang menyebabkan ruam lampin... ada gambar sekali tapi saya tak ambil la sebab ada gambar yang tak berapa sesuai untuk ditayangkan....

 Idlan pun sibuk belek jugak buku tu.. sebab ada gambar baby... suka betul dia..hopefully bila dah ada adik nanti.. dia boleh terima sebab sekarang kalau saya dukung baby lain dia menangis, tak bagi saya dukung diorang....


 

Comments

Kazman / Sue said…
sukanya si idlan tu tengok gambar baby kan....
hihihi anak cr pun guna huggies...
Zie said…
mestilah sayang baby dia nanti tahu jantina ker?
SeputihSalju said…
xpa nnti lps bslin msti idlan suka kat baby.... bgus jugak buku tuh... nnti leh pinjam baca...hheheh
Aju Mohit said…
Bestnya!!! Suke betul klu dapat sample ni kan, dulu masa pregnant wajib request sample kikiki
anisalya said…
sekarang pun pakaikan Azfar huggies. tapi pack biru bukan merah ni.
IntaNBerliaN said…
InsyaAllah... nanti idlan sk lah tu adik... :-)