Wordless Wednesday #7 - Idlan batuk dan akhirnya....



pada malam sebelum bergerak balik ke kampung minggu lepas....first time dia tak menangis... siap boleh nyanyi-nyanyi lagi....anak mama dah besar...

 

Comments

msredcheesecake said…
sebab batuk ke tu? dah sihat ke?
Qhaifa Nur said…
Idlan, gud boy cepat sembuh ok...
IntaNBerliaN said…
idlan dh tak heran sbb dah selalu kne mcm ni... tu yg dah mkin relax :-)

tp tu la, sian idlan.. selalu macam ni..
izz iizza said…
good boy..:)
izan mama mia said…
ada asma ker??>.
Norzie hany said…
Alahai siannya Idlan...moga cepat sembuh ye.
Zie said…
alo kenapa ni... Siannya idln...
Miss BaNu said…
semoga cpt sembuh..kesian..
ummi anum said…
cian kat idlan..dah macam mak cik Anum dah..kalau dulu selalu kena camni..tapi sekarang tAk lagi...sebab dah berubat..
anisalya said…
dah biasa, dia pun dah okay. kak ngah macam tu jugak. alhamdulillah... dah lama tak sedut. batuk or flu or demam sekalipun sekarang dia okay sikit.